Hjem / Bolig / Skab et godt førstehåndsindtryk hos kunderne

Skab et godt førstehåndsindtryk hos kunderne

Det førstehåndsindtryk, kunderne får af dit firma, kan være afgørende for, om de vælger at handle hos dig eller ej. Det er derfor vigtigt, at du gør alt for at skabe et godt førstehåndsindtryk hos kunden. Det kan du f.eks. gøre ved at have en flot og indbydende receptionsdisk.

En flot receptionsdisk er en vigtig detalje

En flot receptionsdisk er med til at give dine kunder et godt førstehåndsindtryk. Receptionsdisken er placeret i dit firmas entré, og derfor er det her, kunden vil have sit første møde med dit firma. En flot receptionsdisk viser, at du har styr på tingene, og at du tager imod dine kunder på en professionel måde.

Receptionsdisken skal være funktionel

En receptionsdisk skal ikke kun se godt ud, den skal også være funktionel. Derfor er det vigtigt, at receptionsdisken er ergonomisk for dine medarbejdere. En god receptionsdisk giver medarbejderne mulighed for at arbejde effektivt og på en ergonomisk korrekt måde. En receptionsdisk, der er for høj eller for lav, kan give smerter i nakken og ryggen hos dine medarbejdere.

Disken skal være robust

En receptionsdisk vil ofte blive brugt af mange forskellige mennesker. Derfor er det vigtigt, at receptionsdisken er robust og kan tåle lidt af hvert. En receptionsdisk, der er lavet af et flot men skrøbeligt materiale, kan let blive beskadiget. Derfor er det en god idé at vælge en receptionsdisk i et robust materiale, der kan tåle lidt stød.

Den skal passe til resten af indretningen

En receptionsdisk er oftest placeret i firmaets entré. Derfor er det vigtigt, at receptionsdisken passer til resten af indretningen. Du kan f.eks. vælge en receptionsdisk, der passer til firmaets logo. Eller du kan vælge en receptionsdisk, der passer til virksomhedens farver.

Konklusion

En god receptionsdisk er en vigtig detalje. Det er vigtigt, at receptionsdisken er robust og funktionel, men det er lige så vigtigt, at receptionsdisken passer til resten af indretningen.

Læs også

Tre tips til dig, der drømmer om at bygge dit eget hus

Nogle gange er det helt okay at drømme stort. Livet ville trods alt være ret …