Hjem / Bolig / Sådan indretter du den perfekte stue

Sådan indretter du den perfekte stue

Trænger din stue til et nyt look? Nogle gange kan det være forfriskende at rykke lidt rundt på sin indretning. Man udvikler sig altid som menneske, og da ens hjem skal reflektere en selv, skal ens hjem derfor også udvikles. Det betyder, at ens hjem skal have en opgradering nu og da for at følge med.

Åben og lys

Noget af det vigtigste ved en god stue er, at den føles åben og lys. Her hjælper det blandt andet med lamper og store vinduer, men der findes også andre tricks, du kan tage i brug. Det er for eksempel rigtig smart med hvide vægge. Den hvide farve reflekterer nemlig lys, og det gør hele stuen lysere. Derudover får det også stuen til at virke større, og dermed mere åben. Du kan også bruge spejle til at få et rum til at fremstå større. Det er behageligt at være i en åben og lys stue, men du skal heller ikke være bange for at tilføje lidt farve. Men hvis du gerne vil holde dig til det lyse tema, kan du holde dig til pastelfarver og beige toner.

Indbydende og komfortabel

Udover at være åben og lys, skal stuen selvfølgelig også være indbydende og komfortabel. Det betyder, at sofaerne skal se bløde og behagelige ud, men det handler også om mere end det. For eksempel kan det forstærkes ved brugen af pyntepuder og tæpper, da det er med til at skabe mere hygge. Det samme gælder for stearinlys og en tændt pejs. De bedste slags stuer er dem, hvor man har lyst til at slappe af på sofaen og lægge fødderne på en fodskammel eller sofabordet. Stuen skal være et sted, hvor man kan være sig selv, og hvor man kan slappe helt af; både som gæst og som hjemmets ejer.

Den bedste stue

Hvordan ser din ideelle stue ud? Den kan være i lige præcis den stil, du gerne vil have. Dog klæder det enhver stue, når den er lys, åben, indbydende og komfortabel at se på. Selvfølgelig skal den passe til din personlighed og dine præferencer. Kombinerer du det hele, ender du med en rigtig fin stue.

Læs også

Varmepumpe til sommerhus: Dette skal du have fokus på

Hvis du har i sinde at købe en varmepumpe til dit sommerhus, er der flere …