Hjem / Bolig / Sådan kan du få en udlejer, og få din lejlighed gjort miljøvenlig

Sådan kan du få en udlejer, og få din lejlighed gjort miljøvenlig

Overvejer du at få en roommate, eller om du skal udleje din ejendom, er det en god idé at have styr på forholdende for den pågældende person. Vi giver dig et par gode råd til, hvor du kan sætte din lejeopstilling op og, hvordan ud får et miljøvenligt hus.

Forberedelse til den nye beboer

Der er nogle forholdsregler man skal sætte sig ind i når man vælger at få en roommate og gøre ens bolig klar til en ny indflytter. Det er vigtigt at have et godt ry på boligmarkedet, så folk bliver ved med at vælge din bolig.

Du skal undersøge omstændighederne i din bolig, for at sikre dig, at lejeren kommer til at leve under anstændige forhold. Det kan både blive dyrt for dig og din lejer, hvis ikke din bolig er miljøvenlig. Et godt sted at starte, er at tjekke om du har utætte vinduer. Det er et hyppigt problem, som mange mennesker vælger at undlade at gøre noget ved. Men sagen er den, at dine varmeregninger eksploderer i vækst, når din ejendom er utæt.

De fleste mener, at det er besværligt, men med de rigtige tips og tricks er det en god investering og en god måde at passe på miljøet på i forhold til, hvor høje varmeregninger du kan få. Vi anbefaler en meget anerkendt virksomhed for deres store kompetencer inden for kvalitets og miljøbevidste vinduer. Tag et kik forbi og find nogle gode tilbud og rabatter på bedst-billigst.dk.

Bliv synlig på markedet

I Dinamark har vi mange forskellige boligsider, hvor man kan udleje, leje og finde en roommate. Man skal vælge en populær side for at kunne få mange seriøse henvendelser. Der er heldigvis et stor udvalg, men det gælder om at vælge en pålidelig side, da nogle sider ikke har helt rene linjer.

Når du opretter en annonce, skal du sørge for at lave en god oplysende overskrift, så folk kan se, hvad du tilbyder. Dernæst er det en god idé at lave en så god beskrivelse som muligt af din bolig med de vigtige informationer i form af antal af kvadratmeter, den månedlige ydelse samt hvor lang tid du udlejer din bolig, da en dårlig beskrivelse kan resultere i ligegyldige henvendelser til dig fra folk, som er interesseret. Det er både spild af tid og for dig og dem. Derfor er det vigtigt med en ordentlig og velformuleret beskrivelse.

Vi kan anbefale en god hjemmeside til dig, som vil lave en annonce eller til dig, som ønsker et sted at bo. Du kan besøge findroommate.dk, og oprette en annonce eller finde en midlertidig bolig imens du venter på, at dine vinduer bliver udskiftet.

Vær en god lejer til din udlejer

På grund af den massive efterspørgsel på lejligheder i storbyerne, ses det desværre, at nogle udlejere udnytter deres lejere, fordi lejerne er desperate for at have et sted at bo.

Det er ikke kun umoralsk, men det er også med til at give disse udlejere et dårligt ry, og man kan hurtig få ødelagt sin ”forretning”, hvis man ikke spiller fairplay.

 

Med disse råd kan du gøre dig klar til at få en ny beboer eller selv finde et sted at bo, imens du får udskiftet dine vinduer. Det kan altid betale sig at optimere din boligs miljøvenlighed, og du kan få flere penge mellem hænderne på det.

Læs også

Lån til de større projekter derhjemme

Der er mange, som hele tiden har planer om projekter, som de skal have lavet …