Hjem / Gode råd / Overvejer du at gå i gang med at online date?

Overvejer du at gå i gang med at online date?

Dating findes i flere former. Og online dating er i vores tid blandt de mest almindelige. Online datings fordele omfatter blandt andet, at du nemt kan møde mange nye mennesker, og at du har mulighed for at lære folk lidt at kende, før du tropper op på første date. 
 Overvejer du online dating? Følg nedenstående råd for at komme rigtig godt i gang. 

Overvej hvad du leder efter 

Før du går i gang med at online date, kan det være en god idé, at du overvejer, hvad du rent faktisk søger at opnå med din online dating – potentielle dates vil nemlig ofte spørge ind til dine intentioner, før I mødes. Leder du efter noget seriøst? Foretrækker du for nu lettere uforpligtende relationer som på scor? Eller vil du til at starte med gerne bare snuse lidt til online datingens verden?

Find den rigtige datingside 

Hvis du gerne vil date online, er det selvsagt også essentielt, at du finder en passende dating-side. Der findes et væld af datingsider i Danmark, og selvom mange af dem er lige gode, er de også meget forskellige. For eksempel henvender nogle dating-sider sig særligt til folk, der er over 50, mens andre centrerer en lidt yngre brugerskare. Nogle dating-sider benyttes mest af mennesker, som leder efter parforhold, og andre er populære blandt mennesker, der mest af alt er ude efter noget mindre seriøst. Tag dig god tid til at sondere terrænet, før du opretter en profil. Og hold dig gerne til én profil ad gangen, så du ikke bliver for ufokuseret i din online dating. 

Gør dig umage med din profil 

For mange mennesker er det ikke helt ligeså nemt at lære andre at kende over nettet, som det er lære dem at kende i den virkelige verden. Når du online dater, bør du sørge for at gøre dig umage med din profil, så dine potentielle dates får så realistisk et billede af dig som muligt. Brug billeder, der ikke er alt for gamle. Fremhæv de af dine sider, som adskiller dig fra mængden. Og stå ved, hvem du er. 

Læs også

Bliv klar til 2023 med et brag

Kunne du godt tænke dig at holde en nytårsfest, som først sent bliver glemt? Nytåret …