Hjem / Bolig / Når du skal have opgraderet dit fyr

Når du skal have opgraderet dit fyr

Hvad enten du skal til at have et fyr for første gang eller bare skal opgradere det gamle, så gælder det om at finde et fyr, som man kan stole på og som man ikke skal tænke særligt meget over. Det handler om at finde noget, hvor man kan fyre op og få varme uden at skulle tænke på det hele tiden og vedligeholde det konstant. Det kan man undgå med de nyere modeller af de fleste fyr og man får selvfølgelig mest for pengene, hvis man køber et af de nyere fyr.

Gas og olie

Når man skal have et fyr, så skal man finde ud af, om det kan betale sig at få et fyr med gas, olie eller træpiller. Det kommer en del an på ens egne præferencer og der er selvfølgelig forskel på de forskellige fyr. Oliefyr er på sidstepladsen, når det kommer til det miljørigtige, og man kan faktisk få tilskud fra de fleste energiselskaber til at udskifte sit gamle oliefyr til noget nyere. Hvis du vil skifte til naturgas, så skal der dog være lagt en naturgasledning til din bopæl. Er der ikke det, så er et pillefyr at foretrække.

Træpiller til fyret

Hvis man har et pillefyr, så er man ikke afhængig af, at der skal være en naturgasledning lagt ind. Så skal man bare have træpiller ved hånden, så man kan varme boligen op. Dette er en fordel specielt i de mere tyndtbefolkede egne. Pillefyret er desuden ofte billige end de andre muligheder grundet de relativt billige træpiller. Se på et pillefyr her og find ud af, hvad der er smartest at investere i til dit hjem og under dine omstændigheder. Så kan du i sidste ende få en varm bolig, hvor man endda kan spare penge på opvarmningen året rundt.

Læs også

Varmepumpe til sommerhus: Dette skal du have fokus på

Hvis du har i sinde at købe en varmepumpe til dit sommerhus, er der flere …