Hjem / Bolig / Når du skal have fældet et træ

Når du skal have fældet et træ

Det kan blive en lidt bøvlet proces, hvis man skal have renoveret sin have og i den forbindelse skal have fældet et træ. Træfældning er ikke noget, som man bare skal kaste sig ud i, hvis man ikke har prøvet det før, da det kan blive direkte farligt, hvis det bliver gjort på den forkerte måde. Man kan ende med at lave skader på både bebyggelse og personer, hvis træet skulle vælte den forkerte vej eller man har valgt at fælde i stedet for at topkappe træet. Hvis det lyder som volapyk, så er her en forklaring.

Direkte fældning eller topkapning?

Når en professionel kommer ud og skal vurdere din situation, så kommer noget af det til at gå på, om træet egner sig til at blive fældet nede ved jorden, eller der må topkappes. Hvis man vælger at topkappe, så er det tit fordi der ikke er andre muligheder for at fælde træet uden at skade bygninger. Topkapning kan enten ske via en lift eller ved at en person klatrer op i træet og kapper derfra. Man starter oppefra og ned med at skære grene af træet og transportere dem væk, indtil man kan fælde træet eller det er helt fjernet.

Her kan du få fældet dit træ

Der er mange forskellige, som udbyder træfældning af forskellig art, så det gælder om at finde den rigtige til dine behov. Det gælder om at finde nogen med ekspertise og erfaring, så du kan stole på, at træfældningen bliver gjort på en smertefri og nem måde. Hvis du leder efter en til at fælde dit træ omkring Helsingør, Gilleleje og resten af Nordsjælland, så kan du få professionel træfældning ved at følge linket og tage kontakt i dag. Så kan dit træ være væk om ikke så længe og du kan nyde din nye have.

Læs også

Kan en renovering øge boligens værdi?

Når man foretager en større renovering i hjemmet, er det ikke kun noget, der påvirker …