Hjem / Bolig / Giv borddækningen lidt ekstra med dugen

Giv borddækningen lidt ekstra med dugen

Din indretning kan også afspejle sig i din indretning, og det betyder, at du kan skabe en rød tråd i den måde, som du bor på, hvis du gør lidt ekstra ud af alle de små ting i dit hjem. Derfor bør du, inden du får gæster gøre lidt ekstra ud af borddækningen, og det kan du gøre på flere forskellige måder.

Find det fine service frem

For det første skal du måske overveje den anledning, som du skal bruge bordet i. Til tider kan det være passende at finde det gode service frem såsom de tallerkener, de glas og det bestik, som du ofte bare har til at ligge i skuffen. For hvorfor ikke gøre brug af det, således det rent faktisk kommer til sin ret. Det kan også være, at du skal ud og investere i nogle specielle servietter, der passer til for eksempel arrangementet, årstiden, emnet eller, hvad der nu ellers gør sig gældende. Det være sig for eksempel den stil, du fører i dit hjem.

Sæt prikken over i’et med en dug

Når du gerne vil sørge for, at hele dit arrangement kommer til at virke sammenhængende, kan det nemlig være en ide at lade indretningen komme til udtryk i borddækningen. Og hvis du for eksempel har en meget romantisk og stilren stil, så kan det være, at en smuk dug vil give den følelse, du er på udkig efter, når du står og dækker det fine bord. Og heldigvis har du online mulighed for at finde en lang række forskellige duge online, og du har således rig mulighed for at finde frem til en, der stemmer overens med dine ønsker, dine behov og den indretning, der er i dit hjem. Duge giver således lidt ekstra til borddækningen, og det kan netop være det ekstra, der skaber den rette stemning.

Læs også

Kan en renovering øge boligens værdi?

Når man foretager en større renovering i hjemmet, er det ikke kun noget, der påvirker …