Hjem / Bolig / Laminatgulv “Det praktiske valg”

Laminatgulv “Det praktiske valg”

Skal du have et praktisk og nærmest vedligeholdelsesfrit gulv, vil et laminatgulv helt sikkert være værd at overveje. 

Et laminatgulv er både slidstærkt og så kræver det ikke nogen form for vedligeholdelse ud over den daglige rengøring. 

Praktisk og et godt valg

Selv om et laminatgulv er et praktisk valg, er det bestemt ikke et dårligt valg. Laminatgulve findes i alle mulige farver og designs, og da udvalget er kæmpestort, er det næsten kun fantasien der sætter grænser.  Man kan f.eks. få et laminatgulv der ligner et ægte plankegulv og endda også føles som ægte træ. Her undgår du bare alt vedligeholdelsen der er forbundet med et ægte trægulv, og kan nøjes med blot at vaske dit laminatgulv, et par gange om ugen. 

I en travl hverdag, er der mange der sætter pris på, ikke at skulle bruge tid på at vedligeholde, og det slipper man for, hvis man vælger et laminatgulv som sin gulvbelægning.

Hvad skal man vælge?

Det største problem ved et laminatgulv, kan næsten være når man skal vælge sit nye gulv. 

Da udvalget er stort, kan det være svært at beslutte sig, da der er så mange valgmuligheder. Det er altid godt at spore sig ind på hvilke farver og træsorter man kan lide, så man har lidt at gå efter, når man skal ud at kigget på et laminatgulv. Ligeledes er det også vigtigt, at man finder ud af hvad det skal holde til. Skal det ligge i rum hvor der er meget trafik, er det en god ide at købe et laminatgulv med en slidstyrke der passer til ens behov. 

Laminatgulve fås med meget slidstærke overflader, så det rent faktisk kan bruges overalt i hjemmet, undtagen i vådrum. Mange laminatgulve er også lavet til at kunne bruges til erhvervsmæssige formål, hvilket også gør det til attraktivt som gulvbelægning i butikker og på kontorer.

Laminatgulve er uden tvivl et af de gulvtyper, som bør overvejes, da det kan lidt af det hele. Det er flot, praktisk og så kræver det ikke nogen form for vedligeholdelse. 

Man vil kunne finde inspiration og priser hos en af landets største gulvforhandler Flottegulve.dk, som også har online salg 

Læs også

Kan en renovering øge boligens værdi?

Når man foretager en større renovering i hjemmet, er det ikke kun noget, der påvirker …