Hjem / Bolig / Find ud af hvilken mixer du skal have

Find ud af hvilken mixer du skal have

Uanset om du er en nybegynder eller en semi-pro i køkkenet, er en pålidelig røremaskine afgørende for at tackle en række madlavningsopgaver. Håndmiksere er ideelle til lettere job og mindre kampe – det er langt nemmere at piske to æggehvider op med en håndmikser i stedet for at trække det tunge udstyr ud. Røremaskiner er apparaterne til klare pligter som blanding af store portioner cookie-dej og æltning af brøddej.

Røremaskinen

En røremaskine kan gøre alt, hvad en håndmikser gør, men er mere i stand til at blande cookie dej og brøddej. En stor ulempe: De er tungere og optager plads imellem. Derudover skal du rense skålen. Nogle røremaskiner bruger to piskere, der roterer mod hinanden. Andre bruger en pisker, der drejer i en retning og bevæger sig rundt om skålen på den modsatte måde. Modeller med let drift har typisk stationære piskere og en skål, der sidder på en roterende pladespiller. Du kan få et hav af forskellige røremaskiner i forskellige prisklasser, og anbefalet er helt klart en Bjørn Teddy røremaskine. De er nemme at betjene, og samtidig får du også et dæksel med, som kan dække skålen under omrøring. På den måde undgår du, at der er mel o.lign. ud over hele køkkenet når du bruger maskinen.

Håndmikseren

Disse er bedst til lette opgaver såsom piskning fløde eller æggehvider, blanding af kagedej og kartoffelmos. Men det er vigtigt at du ved, at de ikke er lige så gode som nogle røremaskiner til at blande dej. De fleste af de mest fremtrædende håndblandere har piskere, som kan sættes i blenderen og tages ud, ved at trykke på en knap. Det gør, at det er nemmere at rengøre piskerne og sætte dem på plads igen. Et klart plus er, at håndmiksere er lette at opbevare og ikke kræver noget skabsplads.

Læs også

Kan en renovering øge boligens værdi?

Når man foretager en større renovering i hjemmet, er det ikke kun noget, der påvirker …