Hjem / Gode råd / Kvalificerede fagfolk er alle pengene værd

Kvalificerede fagfolk er alle pengene værd

Det koster penge at være boligejer. Ejendommen skal jævnligt passes og plejes for at minimere almindelig slitage fra vind og vejr på materialer og konstruktioner. Der er ikke meget i og omkring huset, der ikke trænger til en kærlig hånd med tiden. Heldigvis kan en stor del af pengene anses som værende fornuftigt brugt. Det gælder om løbende at opretholde, og gerne forbedre, boligens værdi. Veludførte forbedringer og vedligeholdelsesarbejde på din bolig er en god langsigtet investering. Brug derfor dygtige fagfolk til det håndværksmæssige arbejde. Kvalitetsarbejde forringer nemlig ikke boligværdien, ofte tværtimod.

Kan husets energi og varmeforbrug forbedres?

Ønsker du som boligejer at fremtidssikre dit hjem, kan det eventuelt betale sig at investere i energiforbedringer. Opsætning af en Luft til vand varmepumpe kan være en løsning, især for dig der ikke ønsker at være afhængig af et olie- eller gasfyr. Efterisolering af ydermuren og loftet kan også bidrage til et mere varmeøkonomisk hjem. Husk at anvende en erfaren Fugemand til hullerne i murværket efter montering af varmepumpen. Ligeledes når hulrumsisoleringen er gennemført. Overvejer du et varmetjek, kan du online finde firmaer, der specialiserer sig i at måle varmetabet udefra med moderne udstyr. Måske er det i stedet vinduerne, som trænger til at blive udskiftet?

Kvalitet fornægter sig ikke

Du vil sandsynligvis finde det tilfredsstillende, at bo i en ejendom, hvor håndværkere og montører har udført et ordentligt stykke arbejde. Sidder vinduerne bare lidt skævt, binder døren eller falder fugerne ud, vil du meget hurtigt blive træt af at leve med det. Skal du på et senere tidspunkt sælge, vil det desuden ofte være tydeligt for eventuelle købere, at alt ikke er helt tiptop. Hvilket desværre kan påvirke boligværdien og gøre det svære at finde en køber. Vigtigheden af at gøre et godt første indtryk gælder også ved boligsalg. Husk at træffe fornuftige beslutninger, også i forbindelse med boligen.

Læs også

Få god hjælp til din flytning

At flytte er en uundgåelig del af livet for mange af os. Det kan dog …