Hjem / Haven / Køb en havetraktor og gør plæneklipning til en leg.
Find din nye havetraktor her

Køb en havetraktor og gør plæneklipning til en leg.

Med en havetraktor skal du ikke længere diskutere med familien, hvem der skal slå græs. Fremover vil du nemlig selv!

En havetraktor er det sjoveste og mest praktiske alternativ til en plæneklipper. Med en havetraktor slipper du for, at skulle gå tusinde omgange i haven, mens sveden render af din pande.

Med en havetraktor vil du fremover, kunne køre afslappende rundt i haven, måske med en øl i hånden og nyde livet. Græsklipning er en leg og det tager ikke længere en time at slå græs, men kun 10 min.

Det er virkelig en frihed at klippe græs med en havetraktor, og har du råd så bør du virkelig give dig selv denne frihed. Du vil fremover elske at slå græs, og du vil aldrig mere have langt græs, da du minimum en gang i ugen, vil race rundt i haven.

Havetraktoren tilbehør

En havetraktor kan heldigvis også bruges til mange andre ting end kun at klippe græs, og bor du på en større grund, så er havetraktoren et must. Af havetraktor tilbehør kan du blandt andet tilkøbe:

  • Rive 
  • Mosfjerner
  • Centrifugalspreder
  • Plænelufter
  • Vogn med tip funktion
  • Græs & løvopsamler
  • Gødningsspreder
  • Bioklip skærm
  • Tromle
  • Og meget mere.

Havetraktoren lever altså op til sit navn, og kan virkelig bruges som en lille minitraktor. Havetraktoren henvender sig især til folk der bor på mindre/større ejendomme, hvor de kan anlægge en større køkkenhave eller en masse små bede.

Hvad koster en havetraktor?

En havetraktor er selvfølgelig dyre end en plæneklipper på grund af dens alsidige brug og fornemme funktioner. Enhver mand vil hellere have en havetraktor end en plæneklipper. Selvfølgelig skal du kun vælge det du har brug for, og har du en mindre have eller et begrænset budget, så bør du kigge efter en god plæneklipper i stedet for. En havetraktor er en dyr investering, men den holder også de næste 20 år som minimum (med den rette vedligeholdelse).

Du kan få fornuftige model fra ca. 10.000 kroner og opefter. De dyre havetraktore er dog mere til et professionelt forbrug, så en normal person vil ikke have brug for mere end de billige modeller. Et godt sted at finde havetraktore er på www.texas.dk. De har billige priser på nogle af de mest holdbare have maskiner. Dertil er der gratis fragt, så du skal bare bestille og vente på den bliver leveret. Nemt og billigt. Har du spørgsmål er de også rigtig gode at snakke med.

Billeder er venligst udlånt af Texas A/S

Læs også

Vælg det rigtige udstyr til årets bedste haveprojekter

Mange foretrækker at værktøjskassen er fyldt til randen med det nyeste udstyr, så haveprojekterne bliver …