Hjem / Bolig / Indret lækkert og stilfuldt

Indret lækkert og stilfuldt

Måske har du blot lyst til at tilføje lidt nyt og flytte rundt i din allerede etablerede bolig, eller måske ser du frem til at flytte i en ny. Hvad end det er det ene eller andet, så har du sikkert en masse tanker om, hvordan det hele skal se ud, men når først, man står midt i det kan det være et stort kaos, og indretningen kan være en svær størrelse. Så her kommer lidt tips til hvordan du bedst får indrettet din bolig.

Husk dig selv

Når du indretter er det vigtigt at være tro mod din personlige stil, du skal trods alt bo der og bruge rigtig mange timer i dit hjem. Derfor er det vigtigt, at du føler, at det er din stil og et sted, der er rart at være.

Bliv inspireret

Om det er hos naboen eller i et boligblad, så brug det som inspiration. Ikke som en sammenligning, men blot som inspiration til hvad du kan bruge i din egen bolig. Boligbladende er oftest gode til at give bud på rene og stilsikre hjem, og du kan med fordel blande dette med din personlige stil. På den måde resulterer det i et hjem med rene linjer men samtidig et præg af dig.

Undersøg markedet

Besøg diverse møbelbutikker men husk også at kigge online. Et mærke der er værd at kigge på, er CASØ Furniture der med fokus på design, kvalitet og funktionalitet, er kendetegnet af en moderne, klassisk skandinavisk stil. Derved er møblerne lette at kombinere, både på kryds og tværs men også med dine egne personlige møbler og yderlige indretning. Køb dine stilfulde CASØ møbler og sikre dig en lys og lækker stil.

Indret et rum ad gangen

Når først du står i din nye bolig omringet af tonsvis af flytteklasser, kan det virke uoverskueligt at skulle i gang med indretningen. Start derfor med et rum og gør det færdigt, inden du fortsætter med næste rum, og så videre.

Vær kreativ

Bland meget gerne løs. Miks eksempelvis CASØ møblerne med dine gamle møbler og måske også med nye gamle. Undersøg diverse genbrugsbutikker, salgssider på nettet eller loppemarkeder. Du kan ske at finde lækre møbler til få penge, der passer perfekt i din stil.

Læs også

Er du lige flyttet ind i en ny bolig? Få nogle gode råd her

Det er altid en dejlig følelse endelig at flytte ind i en ny bolig. Det …