Hjem / Gode råd / Hjertestartere til virksomheder og privatpersoner gør det lettere at redde liv

Hjertestartere til virksomheder og privatpersoner gør det lettere at redde liv

Du har sikkert set dem. De hænger rundt omkring med et lille, grønt skilt ved siden af. De ser ikke ud af særligt meget, men faktisk er de små maskiner ganske utrolige. De redder nemlig liv. Det viser tal fra Trygfonden, som fortæller, at chancen for at overleve hjertestop er tredoblet over de sidste 15 år. Tallet kommer som følge af, at hjertestartere er blevet mere udbredte. Det er en udvikling, intet andet land i hele verden kan prale af. Det er noget, vi skal være stolte af. For tænk nu, hvis uheldet var ude. Hvis det ikke var noget, du læste om, men noget der skete for dig eller en, du kender. Hjerterstartere til virksomheder og privatpersoner er din måde at redde liv på.

Forskellige muligheder, som alle redder liv

Det koster ikke det hvide ud af øjnene at være med til at redde liv. Hjertestartere til virksomheder og privatpersoner varierer meget i pis. Meget som en sofa, faktisk. De dyreste koster mere end 20.000 mens de billigste koster omkring 5.000. Det er billigt, hvis uheldet er ude. Hvert sekund tæller, når der er tale om hjertestop. En hjertestarter i din virksomhed eller til dig som privatperson betyder, at du har den lige ved hånden.

Noget af det, du skal orientere dig om, når du kigger efter hjertestartere til virksomheder og privatpersoner er, at de kan være på forskelligt sprog. Hjertestartere hjælper dig med genoplivningen, men du skal være sikker på, at du forstår hjælpen. Den engelske udgave kan være nødvendig, hvis du har mange nationaliteter i din virksomhed. Hvis ikke, kan du med fordel kigge efter en, som taler dansk.

Det er også en fordel at købe et skab, du kan hænge din hjertestarter i. Så kan du hænge den udenfor, så den redder flest mulige liv.

Læs også

Hvordan foregår en nedbrydning i Nordjylland?

Der er hver dag mange, der beslutter sig for, at det er tid til, at …