Hjem / Gode råd / Gør noget godt for dine kæledyr

Gør noget godt for dine kæledyr

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven. Og det er sandt. Hunden er der altid, når du kommer hjem, og vil elske dig uanset hvad. En hund kan mærke, når du er trist til mode, og dens opgave i livet er at opmuntre dig. Derfor må du også give din bedste ven noget tilbage. Men du må heller ikke glemme din kat. Katten er også et hyggedyr, som altid er trofast, og vil altid vende hjem. Derfor skal din kat også forkæles.

Forkæl din hund med et kødben

Det er altså ikke kun i tegneserier, at hunde er vilde med kødben – det er de også i virkeligheden. Hunde er i og for sig altædende, så din hun har nok ikke de vildeste præferencer, men det har du nok. Du kan derfor købe kødben med smage som okse marvben, kalveben, okseben, og mange andre. Wicki Oppendieck ejer en webbutik, hvor du kan finde et hav af produkter til din hund og kat.

Ifølge Wicki Oppendieck er det vigtigt, at du køber produkter af god kvalitet, for det gavner dine dyr, men også dig.

Sådan får du en glad kat

Det kan måske være svært at vide, hvornår din kat er glad, men hvis den er sur, så ved du det i hvert fald. Men for at sikre det gode og behagelige humør hos din kat, hvorfor så ikke investere i et kradsetræ, en hyggehule eller en hængekøje? Et kradsetræ er ikke bare underholdning for din kat, nej det er faktisk også sundt for den. Ligesom mennesker, har katte også brug for at “klippe” deres klør.

Ved at bruge kradsetræet sikrer du, at din kat har sunde klør, og så kan det også være, at din sofa endelig får en slapper. Ved at anskaffe dig en hyggehule, har din kat et sted, hvor den kan slappe af. Katte trives bedst, når de ligger i lukkede rum, for så kan ingen andre katte angribe dem. På den måde får du altså en mere afslappende kat.

Hvor er mit kæledyr?

Hvis du sover uroligt om natten i frygt over, hvor din kat befinder sig? Eller er du bange for, at din hund kunne finde på at løbe væk? Så kan du med god ro i sindet anskaffe dig en GPS. Du kan nemlig koble en GPS på dit kæledyrs halsbånd – så du nu kan sove roligt om natten.

Læs også

Gaveideer til gør-det-selv-manden

Hvis du har en mand i dit liv, så har du sikkert før oplevet hele …