Hjem / Bolig / Gør din butik mere indbydende

Gør din butik mere indbydende

Er du ejer af en lille butik, café eller lign? Det er vigtigt som butiksejer, at din forretning ser indbydende ud, da det er det, der gør, at folk fra gaden får lyst til at gå derind. Du kan gøre flere ting for at gøre den mere indbydende. Der skal i virkeligheden ikke særlig meget til.

Opfrisk din butiksfacade

Du kan starte med at male din facade, hvis den trænger. Vælg ikke en farve, der springer for meget ud. Vælg noget, der er enkelt og ser flot ud. Maling kan gøre rigtig meget for en facade. Hvis din butik ser ny og lækker ud, gør det den også mere tiltrækkende for folk på gaden. Industrimaling finder du her.

Gør oppyntningen enkel

Det er altid rigtig fint at have et par krukker med blomster i stående ude foran ved døren. Dog bør du holde det enkelt, så det ikke bliver for meget. Men én eller to krukker gør det kun mere hyggeligt og mere tiltalende for de forbigående. Hvis du har blomster stående, så sørg til gengæld for, at de bliver passet og udskiftet, da det giver et dårligt signal, hvis der står visne blomster ved indgangen.

Gør det tydeligt, at der er åbent

Hvis man som forbigående er i tvivl om hvorvidt der er åbent i en forretning eller ej, kan man godt have en tendens til bare at gå forbi. Gør det tydeligt, at der er åbent i din butik. Sørg for, at der er lyst i vinduerne, der er skilte ude osv. Om sommeren er det også en god idé at have døren stående åbent, hvis du har mulighed for det. Det inviterer kunderne ind. Sørg også for at tjekke for skrald eller lignende engang imellem, da det ikke sender et godt signal med skrald ude foran butikken.

Læs også

Skal du have udført VVS-opgaver? Læs med her

Der kan komme mange tilfælde, hvor du har behov for at få udført VVS-opgaver. Her …