Hjem / Gode råd / Gode råd til flytningen

Gode råd til flytningen

De fleste af os har prøvet at flytte, og det kan være rigtig hårdt og virke uoverskueligt. Men med lidt organisering af flytningen, kan du undgå alt for meget stress. Her får du nogle tips til at få en overskuelig flytning:

  • Planlægning – som regel ved man i god tid, at man skal flytte. Derfor kan det være en god ide at lave en liste for dig selv, hvor du skriver ned, hvad du skal have gjort inden bestemte dage eller uger.
  • Ryd ud i ting du ikke bruger – Når man skal flytte, finder man ofte en masse ting, som man ikke har brugt i evigheder. Befri dig selv fra rodet, og smid det ud, så du kun skal pakke de ting, du rent faktisk har brug for.
  • Organiser flyttekasserne – Det er en rigtig god ide at holde styr på hvad du har i dine forskellige flyttekasser. Når først du har fået pakket de første 3 kasser, har du lykkelig glemt, hvad der er i dem. Det kan derfor anbefales at give flyttekasserne numre (1, 2, 3 osv.) og derefter skrive ned på et stykke papir, hvad der er i kasse 1, kasse to osv. Det kan give et langt bedre overblik over hvad kasserne indeholder.
  • Hyr et flyttefirma – Det er langt de fleste der har en varevogn eller en trailer så stor, at den kan bruges til flytning. Derudover kan det være rigtig tungt at slæbe på flyttekasser og ikke mindst store møbler. Derfor kan man fordel benytte sig af et professionelt flyttefirma, som kan klare alt besværet for dig. Så skal du kun tænke på at pakke tingene ned, og ikke bekymre dig om at fragte tingene fra A til B.
  • Pak en lille taske – Når man flytter, er alt et stort rod. Derfor kan det være en god ide at pakke alle de essentielle ting, man bruger hver dag, ned i en lille taske, så du ikke skal lede efter dem i flytterodet.

 

Læs også

Hvordan foregår en nedbrydning i Nordjylland?

Der er hver dag mange, der beslutter sig for, at det er tid til, at …