Hjem / Gode råd / Find den rette belysning til jeres værksted eller lager

Find den rette belysning til jeres værksted eller lager

Det er vigtigt at have den rette belysning på værkstedet eller lageret, så I kan se, hvad I foretager jer. Er der ikke nok lys, kan det besværliggøre arbejdet, og det kan dermed også resultere i fejl, der ellers ikke ville være sket. Det kan derfor være en god idé at gennemgå belysning på værkstedet eller lageret, for at se om der er steder, hvor det ville være en god idé at opsætte noget mere lys.

Industriarmaturer

På værksteder og i lagerhaller kan en rigtig god løsning, når det kommer til lys, være industriarmaturer. Der findes flere forskellige slags armaturer. Lysstyrke og længde kan for eksempel variere. Et industriarmatur er robust og dermed bygget til at kunne klare lidt af hvert. Det kan for eksempel klare meget kolde og meget varme temperaturer, og det kræver samtidig minimal vedligeholdelse. Vælger I at gøre brug af et LED industriarmatur, har I en lyskilde, der vil kunne brænde i rigtig lang tid, og det varer derfor længe, inden det er tid til at skifte. LED belysning er samtidig en energieffektiv lyskilde.

Opsætning af industriarmaturer

Et industriarmatur kan sættes op direkte i loftet eller på væggene, hvis I ønsker det, men det er også muligt at hænge dem i wirer fra loftet. Er der rigtig højt til loftet, kan det tit være en god idé at gøre brug af wirer, så lyset ikke kommer alt for langt væk. Det er også muligt at få bevægelsessensorer, så lamperne tænder af sig selv, når I træder ind i rummet. Er der ikke bevægelse i rummet, slukkes lyset automatisk. I behøver derfor ikke selv huske på at slukke lyset. Der bliver dermed ikke brugt mere energi end nødvendigt. Tager I kontakt til fagfolk, kan de hjælpe med jer, så I får et godt lys på værkstedet eller lageret. På nettet kan I læse mere om LED belysning industri.

Læs også

Når næste generation skal overtage firmaet

Rundt om i Danmark findes der mange små firmaer. En stor del af disse er …