Hjem / Familie / Find babyudstyr der kan tilpasses jeres boligindretning

Find babyudstyr der kan tilpasses jeres boligindretning

Er du forældre, eller kommende forældre, har du helt sikkert stiftet bekendtskab med legetøj i al verdens skrigende farver, som måske ikke ligefrem passer ind i jeres boligindretning, men da det styrker din babys sanser, investere man selvfølgelig i det.

Men heldigvis findes der også de produkter indenfor babyudstyr, hvor du faktisk kan få meget som er designet i nordiske farver og fine mønstre, som helt sikkert vil passe ind i de fleste hjem.

Det danske brand EMMIBABY, har designet deres produkter, så de både skaber et roligt og trygt sovemiljø for din baby, men samtidig er deres valg af farver, støvede og rolige farver, og med et mønster som er meget stilrent og vil passe ind i alle hjem.

Bestem selv farve og mønster

Med produkterne fra EMMIBABY kan du selv styre udtrykket på designet. De findes i 3 farvevarianter og samme håndtegnede mønster, som er sammensat, så farverne passer sammen. Derudover er produkterne design lavet på en måde, så du selv kan styre om du er til det ensfarvede eller mønstrede. Du kan nemlig vender produkterne, så de får præcis det særpræg du ønsker i din indretning.

Med denne nytænkning indenfor babyudstyr, er det nu ikke længere pinligt at have en ammepude eller en babynest liggende på sofaen. Designet går rent ind i den nordiske indretning, og vil mest af alt bare ligne en pyntepude i sofaen.

Der er også tænkt bæredygtighed

I serien af produkter fra EMMIBABY, er det ikke kun designet der er kræset for. Selve produktionen foregår under forhold, som lever op til GOTS, som er den aller skrappeste certificering indenfor tekstilproduktion.

Med dette er der ikke kun fokus på bæredygtig produktion, og udvinding af råmaterialer, men der er også store krav til levestandarden og lønninger for personerne der producere produkterne.

Læs også

Gavehjælp til en mor eller din hustru

Har du det måske lidt svært med at finde gaven til moren? Eller har du …