Hjem / Haven / Få professionel rod- og stubfræsning på Sjælland

Få professionel rod- og stubfræsning på Sjælland

Lige meget om det er hos dit private hjem, ved institutioner og foreninger eller om det er erhverv, så kan du får hjælp til at få fræset rødder og stubbe på Sjælland. Det skal til hvis stubben eller roden ikke er til at grave op. Det kan nemlig være en noget af en kamp at kaste sig ud i, at få graven sådan en op selv. Du kan få denne hjælp uanset om træet det også skal fældes, eller om det allerede er gjort, og der bare mangler stubben. Så kan Det’ Havemanden, nemlig hjælpe dig, og lave en stubfræsning i din have.

Hvordan foregår rod- og stubfræsningen?

Når fræsningen den er færdig, er der kun et simpelt hul tilbage, hvor der er fyldt op med savsmuld. Dette kan du hvis du vil, simpelthen bare umiddelbart fjerne og fylde jord i, i stedet for, og så græs her. Desuden er der en helt professionel tilgang til opgaven, og I vil som kunder få klar besked i god tid og der bliver lavet en god planlægning om hele processen. Der er nemlig lagt vægt på en god dialog mellem kunden og havemanden. Priserne varierer selvfølgelig alt efter hvilken rod eller stub der skal fræses, og hvor stor denne er. Der er udover stubfræsning, også mulighed for at få nedskåret hæk, og få denne rodfræset, så der er mulighed for at få plantet en ny. Du kan også få rodfræset bambus eller forskellige slags elefantgræs, hvis der er behov for dette. Til sidst kan du også få rådgivning og hjælp til hvordan der skal behandles efter rod eller stubfræsningen, så du ved hvad du skal gøre med det færdige område efterfølgende.

Hvorfor skal jeg have lavet rod eller stubfræsning?

Det er helt op til dig selv om du vil have lavet en stubfræsning eller rodfræsning. Problemet med de gamle rødder eller stubbe, kan lægge i at de kan være i vejen for have arbejde eller anlægning i haven. Derudover kan der gå sygdom i stubbene, eller de kan forårsage samlinger af ellers uønskede insekter som hvepse der laver hvepsebo i de gamle stubbe. Så hvis du har en sådan stub eller lignende i din have, som du overvejer at få fræset eller fjernet, kan du får et helt uforpligtende tilbud helt gratis. Altså er der ingen grund til ikke at kontakte Det’ Havemanden til din næste stubfræsning.

Læs også

Disse haveprodukter vil gøre den travle haveejer nytte

Der er mange måder at holde en pæn have på, og det kommer meget an …