Hjem / Bolig / Er pladsen trang, og er der en lille ny på vej?

Er pladsen trang, og er der en lille ny på vej?

Hvis I er i den lykkelige situation, at der er en lille en på vej, og I på nuværende tidspunkt bor i et hus, der ikke helt er egnet til at rumme hele familien, hvad gør man så? Jo, I kan overveje om, en større eller mindre tilbygning vil være vejen for jer. Med en tilbygning kan I udvide med et eller to børneværelser eller et nyt og større soveværelse til jer selv. Hvis det blot er en større stue I mangler for, at alle familiens medlemmer nemt kan boltre sig i hjemmet, er dette også en mulighed.

I sætter rammerne for familielivet
Der er mange muligheder, når det kommer til at bygge til, det vigtigste er, at I følger jeres drømme.  Do-Mo entreprise kan hjælpe jer i forhold til, hvilke muligheder I har. Det kan være, at der er tale om en større tilbygning i mursten eller blot en mindre tilbygning i træ. Uanset hvad kan Do-Mo hjælpe jer til at sætte de perfekte rammer for jeres familie og skabe et rummeligt hjem med plads til hele familien. Som totalentreprise har Do-Mo muligheden for at tilbyde jer at udføre hele tilbygningen eller blot dele af projektet, det er selvfølgelig op til jeres ønsker. Med mere end 30 års tømmererfaring er Do-Mo professionelle i, at se de bedste løsninger for jer og hjælpe jer med at udnytte kvadratmeterne I allerede har.

Få et uforpligtende tilbud
Det er altid muligt at få en snak om jeres muligheder og ønsker eller at få et uforpligtende tilbud fra Do-Mo, vær dog opmærksom på, at der kun gives tilbud på sager, hvor en byggetilladelse allerede forekommer. Det er derfor vigtigt at starte denne proces tidligt. I kan læse meget mere om Do-Mo og tilbygningsmulighederne ved at klikke her.

Læs også

Få hjemmet gjort klar til julen

Er du allerede nu begyndt at overveje, hvad du i år skal ud at investere …