Hjem / Bolig / Er du klar til babyens ankomst? Tjek listen ud
Par køber babyudstyr i en babybutik

Er du klar til babyens ankomst? Tjek listen ud

Kommer der snart en baby i jeres midte eller mange du idéer til super gode gaver til kommende forældre? Kig med her; vi har samlet 6 punkter af uundværlige ting til babyens ankomst.

1. Transport
Noget af det første I skal have fundet, er en autostol, der passer til bilen, så I kan bringe baby hjem. I samme kategori ligger naturligvis også produkter som barnevognen med lift i, samt det uundværlige regnslag – vi bor trods alt i Danmark.
Er du i tvivl om, hvilken barnevogn I skal vælge, så prøv at spørge rundt omkring jer, da der er rigtig mange muligheder, også for designs og muligheder for mange størrelser.

2. Tøj
Lige efter autostolen skal I have styr på babytøj. Måske har I allerede fået noget af familie og venner, men det er ganske enkelt nødvendigt at have store mængder af bodystockings og heldragter liggende, da man nogle dage kan bruge flere sæt. Fyld også skufferne med bløde bukser, trøjer og cardigans, samt strømper til at holde fødderne varme.

3. Puslegrej
Naturligvis kommer man heller ikke langt uden puslegrej, lige fra puslepuden til bleer i den rette størrelse. Når man vælger en puslepude handler det meget om størrelse, så den passer ind i boligen og badeværelset. Derudover er en badebalje super og det samme med en pusletaske, så man kan forlade hjemmet med den lille guldklump. Husk at vælge en med rigeligt plads, så der er plads til ekstra sæt tøj, flere bleer og alt det andet.

4. Amning
Amningen er noget af det mest centrale i opfostringen af en baby, så hav alting klar til at amningen kan foregå på den mest hensigtsmæssige måde: Stofbleer, masser af stofbleer, en ammepude naturligvis og ammeindlæg, da brystet nogle gange “lækker” efter amningen. Slutteligt er det værd at overveje at anskaffe til at kunne lave udpumpning af brystmælk, så baby kan fodres af andre end mor. Hertil er det smart med sutteflasker med ekstra sutter til.

5. Soveudstyr
Det kan være fristende bare at lægge baby imellem sig, men det frarådes, da der kan ske uheld i sengen. Anskaf hellere en babyseng til babyen og stil den nær jeres seng, så I nemt kan nå den lille trold, hvis det skulle blive nødvendigt i løbet af natten. Til babysengen hører også en babydyne og sengetøj, samt en natlampe og babyalarm, til når barnet flytter ind i et andet rum. Det er også en god idé med en sovepose, så baby er varm, når det sover i barnevognen udendørs.

6. Legetøj
Det er nok det eneste, I aldrig behøver at købe til barnet, så længe der er familie og venner omkring. Hav altid noget legetøj i nærheden, såsom en uro eller en bidering. En anden god ting er en krammebamse, som baby sikkert får tidligt også.

Hav sutter ved hånden, de kan løse næsten alle problematikker. Desuden nævnes det igen: stofbleer og dragter i hobetal er et absolut must.

Læs også

Kan en renovering øge boligens værdi?

Når man foretager en større renovering i hjemmet, er det ikke kun noget, der påvirker …