Hjem / Gode råd / Det indebærer e-cigaretter

Det indebærer e-cigaretter

Har du hørt om produktet e-cigaret før, men er ikke helt sikker på, hvad det indebærer, og om det er bedre end almindelige cigaretter og andre spørgsmål, som måtte dukke op i dit hoved. Da kan du få information om, hvad e-cigaretter er her i indlægget. E-cigaretter findes i mange modeller og kan oftest findes på tilbud.

En e-cigaret består af

Der findes forskellige typer af e-cigaretter, men som udgangspunkt består den af tre følgende dele:

  • Et batteri
  • En tank
  • En coil

Batteriet kan lades op igen og igen, så du ikke hele tiden skal ud at købe nye batterier. Måleenheden for batteriet er mAh. På denne kan du se, hvor meget strøm der er igen, og hvornår den skal oplades. Normalt vil batteriet blinke, når det er ved at løbe tør for strøm. Gennemsnitligt tager det 2-3 timer at få ladet e-cigaretten op.

Tanken er en slags beholder, som indeholder en e-væske, der skal benyttes til, at e-cigaretten kan dampe. E-væske findes i forskellige smage og med forskellige nikotinstyrker. Du kan således tilpasse det dine smagsløg, og hvor meget nikotin du ønsker. E-væske kaldes også for e-juice. I langt de fleste tanke er der isat en coil, som løbende skat skiftes ud. En coil er den lille del, som skaber dampen. Den betegnes også fordamperen. Den omdanner med andre ord væsken til damp. I de e-cigaretter indeholdende en coil, vil der altid være mindst en coil med, så du kan komme i gang med e-cigaretten med det samme.

E-cigaretter skal ses som et alternativ til tobakscigaretter. De er mindre farlige end e-cigaretter, viser nuværende forskning. Det gælder primært, fordi de indeholder en væske, som bliver til damp og ikke tobaksrøg, som er særligt farligt.

Dog skal du være opmærksom på, at det at gå fra at ryge tobak til at ryge en e-cigaret er anderledes, så du vil måske opleve, at du kan komme til at hoste meget i starten.

Disse smage kan du få

Hvis du ikke kendte til e-cigaret i forvejen og tænker, at det smager nok ligesom cigaretter, så tager du grueligt fejl. Der er en jungle af smage, som du finder i e-væske. Smage du kan få til din e-cigaret er for eksempel:

  • Vandmelon
  • Menthol
  • Original tobak
  • Æble
  • Fersken
  • Solbær
  • Cola

Og mange flere smage. Der er derfor masser af valgmuligheder af smage. Så der vil helt sikkert være en, som du også kan lide. Der findes også smage helt uden nikotin, hvis du helst vil undgå det.

Læs også

Når næste generation skal overtage firmaet

Rundt om i Danmark findes der mange små firmaer. En stor del af disse er …