Hjem / Bolig / Derfor vælger folk et Decra ståltag

Derfor vælger folk et Decra ståltag

Uanset om du overvejer nyt tag af den ene eller anden grund, om det er af ren nødvendighed, fordi tagkonstruktionen er utæt og trænger til en udskiftning, eller om det er med henblik på at øge husets merværdi i forhold til et salg, så er taget noget af det, som huskøbere undersøger grundigst, når et hus gennemgås inden en handel underskrives. Når taget skal skiftes, kræver det grundige overvejelser, for et nyt tag på boligen er en dyr og varig beslutning. Så hvorfor ikke vælge den ’nemme løsning’ uden at springe over, hvor gærdet er lavest?

 

Både til den klassiske murstensvilla og til det moderne typehus anno 2000

 

Og hvad enten du står med en klassisk murstensvilla eller et moderne typehus fra de seneste årtier, så vil det med stor sandsynlighed være en mulighed at tilvælge et Decra ståltag. Fordelene herved er nemlig, at det kan lægges direkte på de fleste typer tag såsom skifer og eternit – så på den måde du kan springe nedrivnings- og bortskaffelsesfasen over. Det er dog en god idé at få en ekspert med på råd, da man skal sikre, at tagkonstruktionen kan bære. Du kan læse mere om Decra ståltag her.

 

Decra ståltag vinder frem i popularitet

 

Ståltagene har vundet frem i popularitet siden slut 1970’erne, og kendetegnende ved et Decra ståltag er blandt andet dets robusthed og lange levetid, og der gives altid 30 års produktgaranti. Tagpladerne består af en kerne af galvaniseret stål, der kan fås med enten en stenbeklædning eller en glat overflade, der gør taget ekstra holdbart og modstandsdygtigt. Dette sikrer, at taget kan stå distancen i det danske vejr, der byder på både store temperatur udsving fra kolde vintre til varme somre og masser af regn. Desuden kræver ståltag minimal vedligeholdelse, og ved særligt de glatte tagplader vil alger og snavs som oftest forsvinde af sig selv, når det regner.

Læs også

Forny din stue

Er indretningen i din stue grå og kedelig? Kan du ikke komme rodet til livs? …