Hjem / Bolig / Derfor er epoxygulvet perfekt til både privat og erhverv

Derfor er epoxygulvet perfekt til både privat og erhverv

Hvis du ikke har hørt om epoxygulvet, kunne det godt være, du skulle læse med videre her. Epoxygulvet har nemlig allerede gjort sit indtog som et af nutidens mere populære gulve i blandt den danske befolkning. Og det er der god grund til. Læs hvorfor her – eller ved at fortsætte i artiklen.

Epoxygulvet er stærkt

En af de mest tiltalende plusser ved epoxygulvet, er helt sikkert dets store styrke. Epoxygulvet er anvendt til både private hjem samt til industrien. I industrien anvendes det til alt fra områder med produktion til showrooms og fitness. Dette fordi gulvet ikke bare har en flot overflade, men er bygget til at kunne modstå et stort tryk. Modsat mange andre gulve som f.eks. et betongulv, betyder det at det ikke slår revner. Når man har et holdbart gulv, kan det desuden oversættes til langsommere slitage. Det er naturligvis væsentligt, da det vil betyde, at gulvet kommer til at være flottere i længere tid.

Gode muligheder for design

Hvis du tænker, at et sådan hårdt og industrivenligt gulv garanteret er drønkedeligt, så kan du godt tro om igen. Gulvet kan sagtens fås i spændende design, som passer perfekt ind i boligen eller det miljø, det skal bruges i.

Foruden den rengøringsvenlige polyurethan overflade, som netop har udseendet som et mere klinisk gulv eller industrigulv, så findes der også løsninger, hvor gulvet f.eks. fås som stentæppe. Her er det looket af mange små sten, som vinder frem, da gulvet for en flot visuel dybde. Den type karakter går det velegnet til netop showrooms o.l., ligesom overfladen er god til motionscentre, da den er mere blød og ru, hvilket gør man f.eks. ikke risikere at glide lige så let, hvis der ligger sved eller andre væsker.

Gulvet fås også med et eksklusivt color quartz look, hvor der er lagt mange flotte farver i gulvets blanding, så det bliver støbt med dem i. Det giver et virkelig flot finish, som sagtens kan bruges til erhverv eller i eget hjem.

Meget rengøringsvenligt

Gulvet er som sidste store plus meget let at håndtere ift. rengøring. Det tåler meget skrubben og kan klare de gængse opløsningsmidler, som man anvender til at vaske med. Da gulvet lægges uden samlinger, er det ligeledes lettere at komme ordentligt over med kost og moppe.

Læs også

Varmepumpe til sommerhus: Dette skal du have fokus på

Hvis du har i sinde at købe en varmepumpe til dit sommerhus, er der flere …