Hjem / Forbrugertests / Danmarks ultimative hårtrimmer test
hårtrimmer test 2015

Danmarks ultimative hårtrimmer test

Nu er det slut med pinlige episoder, hvor hårtrimmeren giver op efter en enkelt bane i det lange hår! Vi har i samarbejde med nogle frisøre valgt at lave danmarks ultimative hårtrimme test! Her har vi fået hjælp af professionelle frisører, der har skulle vurdere de udlånte hårtrimmere på følgende områder: Vægt, klippeegenskaber, ergonomi, batterilevetid, præcision, brugervenlighed og styrke!

Vi har testet maskinerne over en tre måneders periode, hvor de for alvor er blevet sat på en prøve. Nu er resultaterne endelig kommet i hus og jeg er klar til at vise dig dem herunder.

Som altid kan du vælge at springe direkte til et bestemt produkt, ved at bruge indholdsfortegnelsen herunder.

Panasonic ER 1611 Professional hårtrimmer (Testens vinder!)

Panasonic-ER-1611K-professional hårtrimmer

Panasonic ER 1611 Professional blev testens helt store vinder. Vores testpersoner har brugt denne hårtrimmer til alt fra at klippe i langt, voksfyldt hår, til at lave små detaljeret mønstre i kort hår. Uanset, hvad vi har udsat den for, har den bare knoklet ufortrødent videre.

Den er super stærk og den formår at være det igennem længere tid. Den er hurtig at lade op, den har super skarpe tænder, du har et super godt og ergonomisk greb og så kan den endda erhverves til en rigtig god pris. Panasonic ER 1611 Professional er en hårtrimmer til både privat og professionelt brug. Her får du altså en maskine du virkelig bliver glad for og som stadig klipper ufortrødent videre om 3-4 år.

Vi har intet negativt at sige om Panasonic hårtrimmeren, hvilket har resulteret i en top score på 100/100 point!

Panasonic ER 1611 Professional kan købes billigst hos NiceHair.dk

Moser Li Pro Type 1884

Moser-Li-Pro-Type-1884

Moser Li Pro Type 1884 var testens dyreste hårtrimmer, så forventningerne var selvfølgelig i top. En hårtrimmer der normalt koster over 2.200 kroner, skal kunne klare et professionelt brug i en frisør salon.

Hvad angår styrke og klippeegenskaber, så er Moser Li Pro Type 1884 virkelig en god hårtrimmer. Den klipper fantastisk godt, selv i det tykkeste hår. På disse punkter følger den med testens vinder, men når det kommer til batterilevetid og ergonomi, så taber den altså til vores vinder, der bare gjorde det noget bedre.

Moser Li Pro Type 1884 er dog en eminent hårtrimmer og bestemt ikke noget dårligt valg!

Moser Li Pro Type 1884 kan købes billigst hos Made4men.dk

Babyliss Pro FC672E

Babyliss-Pro-FC672E

Babyliss Pro FC672E var den sidste hårtrimmer der score tæt på topkarakterer i vores hårtrimmer test. Ligesom Moser Li Pro Type 1884 og testens vinder, Panasonic ER 1611 Professional, så klipper den rigtig godt og den har ingen problemer med hverken langt eller fedtet hår. Også når det kommer til fine små detaljer, er den rigtig godt med.

Det er desværre igen på batterilevetid, opladningstid og ergonomi, at Babyliss Pro FC672E taber lidt afstand til testens øvrige top modeller. Batteritiden er bestemt ikke noget problem, men sammenlignet med vinderen, er den ikke lige så stærk.

Når det så er sagt, så kan du roligt investere i en Babyliss Pro FC672E til privat behov. Du får en kanon kraftig og slidstærk hårtrimmer.

Babyliss Pro FC672E kan købes billigst hos Made4men.dk

Moser Profiline 1556 Akku

Moser Profiline 1556 Akku

Vi har endnu en Moser hårtrimmer med i vores test, dog af en lidt mindre model end vores andenplads. Moser Profiline 1556 Akku er navnet på den noget billigere og lidt svagere model fra Moser. Den endte med at score 86/100 point i vores test, hvilket er et solidt resultat for en hårtrimmer til under 1.000 kr.

Ligesom med Remington HC5780 er dette ikke nogen dårlig hårtrimmer til normalt husbehov. Den klipper helt ok, men løber lidt hurtigere tør for kræfter, end de lidt dyrere maskiner.

Det betyder også, at skal du klippe mere end en enkelt person, så skal den højst sandsynligt oplades ind i mellem. Udover dette, er der ikke noget direkte negativt at sige om maskinen. Det er solid, klipper godt og er nem at bruge.

Moser Profiline 1556 Akku kan købes billigst hos Made4men.dk

Babyliss E955E

Babyliss E955E

Babyliss E955E var en maskine som vi havde læst både godt og dårligt om på nettet, så vi var meget spændte på at teste den af. Som du kan se, scorede den 82/100 point, så som du nok kan regne ud, så overraskede den os meget positivt.

Babyliss E955E koster kun omkring 600 kroner og derfor er det også begrænset, hvad du kan forvente at få. Du skal derfor ikke forvente, at du kan klippe hele flokken af unger på en gang, uden en ledning i maskinen. Men med en konstant strøm fra ledningen, kan Babyliss E955E sagtens klare opgaven. Den vil efter kort tids brug blive lidt varm, ikke ubehageligt, men alligevel varm.

Du skal også være opmærksom på, at du ikke udsætter den for voks eller lign. Det vil tage livet af den! Bruger du den med omtanke, er dette en god og billig hårtrimmer.

 

Babyliss E955E kan købes billigst hos Wupti.com

Remington HC5950 Touch Control

Remington HC5950

Remington HC5950 Touch Control er en super fornuftig hårtrimmer til en rigtig god pris. Den kan indstilles i 15 længder og den har titaniumsblade der sliber sig selv under brug. Ligeledes er den udstyret med touch knapper i stedet for normale knapper. Det lyder alt sammen meget godt og maskinen er virkelig også god.

Men de moderne touch knapper, har vi svært ved at finde os til rette med. Det er sværere at styre touch knapper mens du trimmer en person og så er de bare ikke særlig gode til at opfange et tryk. En knap kan du nemt justere eller trykke på. En touch knap er noget sværere at styre og det har altså givet os nogle frustrationer.

Derfor ender Remington HC5950 Touch Control så “langt” nede på vores hårtrimmer test liste.

Remington HC5950 kan købes billigst hos NiceHair.dk

Philips TT2040
Philips TT2040

Philips TT2040 er den største af de testede Philips hårtrimmere, men på trods af at den er dyrere og mere moderne, så leverede den et ringere resultat end den mindste model. Prisen er ligeledes i et niveau, hvor du kan få en væsentlig bedre hårtrimmer.

Det kan levere et acceptabelt resultat, men sæt ikke dine forventninger for højt. I dette tilfælde får du lidt mindre, end du betaler for.

Philips TT2040 kan købes billigst hos Wupti.com

Braun HC5050Braun HC5050

Braun HC5050 skulle i følge salgsbrochuren være den ultimative hårklipningsoplevelse… Vi har valgt at give Braun HC5050 en score på 54/100 point, ikke dårligt men heller ikke i nærheden af at være den ultimative hårklipningsoplevelse…

Braun HC5050 hårtrimmeren kan godt trimme håret, men du skal køre den frem og tilbage flere gange, for at få et ensartet resultat. Batteritiden er ikke eminent, den bliver hurtig varm, den er tung og svær at håndtere. Alt i alt giver dette Braun HC5050 en middelkarakter og dermed får den ikke vores anbefaling.

Braun HC5050 kan købes billigst hos Wupti.com

Note – Artiklen er skrevet ud fra en personlig synsvinkel og delvis baseret på offentligt tilgængelige brugeranmeldelser af produkterne. Altomhusoghave.dk tager intet ansvar ved fejlkøb i forbindelse med denne artikel. Vi tager ligeledes ikke ansvar for evt. fejl eller misforståelser i forbindelse med artiklen.

Artiklen er senest opdateret d. 6 januar 2015 – For en nyere og mere relevant hårtrimmer test besøg: https://hårtrimmer-test.dk

Læs også

Skægtrimmer test

Skægtrimmer test

Skægget er igen blomstret op til, at være en kæmpe trend. Jo mere skæg, jo …