Hjem / Gode råd / Bliv klar til 2023 med et brag

Bliv klar til 2023 med et brag

Kunne du godt tænke dig at holde en nytårsfest, som først sent bliver glemt? Nytåret er for mange forbundet med meget positivt – det er der, du kan starte forfra, måske der er nytårsforsæt, der skal overholdes til næste år, måske det er der, du er klar på at vinke farvel til et godt år. Det er forbundet med mange forskellige følelser, og for rigtig mange hænger det sammen med at få sagt godt nytår til venner og familie.

Så er spørgsmålet bare, hvordan det bedst kan fejres. Måske du er glad for krudt og fyrværkeri, og så er det bare med at få fundet et sted, hvor du kan finde et stort sortiment, så du kan få lige det, du går og drømmer om. Måske du fandt noget bestemt sidste år, du var glad for – så kan det være, du kan finde noget lignende i år. Se mere her: nytårskrudt udvalg.

Husk sikkerheden – også med alkohol indenbords

Noget af det, der hvert eneste år kommer frem efter nytårsaften, er de mange fyrværkeriskader. Derfor er det da også vigtigt, at I sørger for at have sikkerheden i fokus. Det er vigtigt, at I bruger briller, når I tænder raketter eller står i nærheden af nytårsskyts, men det er lige så vigtigt, at I husker på ikke at gå tilbage til en fuser. Der er en risiko for, at den pludselig kan eksploderer alligevel. Det er ærgerligt at spilde en raket – men det er mere ærgerligt at komme til skade, fordi man kom for tæt på den, og den så eksploderede.

For mange kommer der gerne noget vin og nogle drinks indenbords i løbet af aftenen, så når klokken slår midnat, er det ikke sikkert, I er helt ædru. Det gør da også bare, at I er nødt til at være endnu mere opmærksomme på at passe på omkring krudtet.

Læs også

Tips og tricks til at have bil i storbyen

Der er mange danskere, der nærmest frygter de dage, hvor de skal køre bil i …