Hjem / Bolig / Alt du skal vide om støbemix til dit byggeprojekt

Alt du skal vide om støbemix til dit byggeprojekt

Støbemix er en blanding af sand, grus og andre småsten. Blandingsforholdet kan variere en smule. Støbemix kan bruges til en lang række forskellige opgaver, f.eks.:

  • Når du skal støbe fundament

  • Støbe trapper

  • Lave en kantsikring rundt om flisebelægningen i din indkørsel

Undgå at betale overpriser for støbemix

Markedet for støbemix er stort, og du kan let ende op med at betale overpriser når du skal ud og anskaffe dig støbemix. Hvis du vil undgå at betale overpriser, kan du klikke her, og se nærmere på priser på støbemix. Så undgår du, at betale alt, alt for meget for en pose støbemix.

Hvad er prisen på støbemix?

Prisen på støbemix afhænger af, hvor meget støbemix du skal bruge. Udover det har størrelsen på stenene i støbemixen også betydning. Hvis du for eksempel køber en sæk på 25 kg med en stenstørrelse på 0-8 mm., vil sækken koste omkring 30 kr. men hvis du til gengæld vil købe en pose på 500 kg med en stenstørrelse på 0-16 mm., skal du regne med at betale ca. 1000 kr. plus fragt. Det er derfor en god idé at gøre dig nogle overvejelser om, hvor meget støbemix du skal bruge til dit byggeprojekt, så du ikke ender med at have en hel masse støbemix stående som du ikke fik brugt, og som har kostet dig i dyre domme.

Hvis du skal bruge rigtig store mængder støbemix, kan du få det leveret pr. ton hvor en kranbil tipper støbemixen af på din grund, eller hvor end du skal bruge den.

Færdigblandet produkt: Tilsæt blot cement og vand

Støbemix er som sagt et færdigblandet produkt hvor der blot skal tilsættes cement og vand.

4 hurtige om hvorfor du skal vælge støbemix til dit byggeprojekt

Herunder kommer en kort liste, som ganske enkelt opsummerer hvorfor du skal vælge støbemix til dit byggeprojekt.

  1. Meget stærk form for grus. Vidste du, at det er støbemix der bruges når der skal støbes kantsten og stolper fast?

  2. Støbemixen kan bruges hvad end du skal støbe en trappe, lave en kantsikring til din flisebelagte indkørsel, støbe et fundament eller noget helt fjerde.

  3. Støbemixen kan blive leveret til din adresse, eller hvorhenne dit byggeprojekt nu engang finder sted.

  4. Støbemixen er et færdigblandet produkt, hvor du blot skal tilsætte cement og vand før det er klar til brug.

Alsidigt produkt

Støbemixen er med andre ord et meget alsidigt produkt. Det kan bruges til en lang række byggeprojekter, hvad end du er professionel murer eller skal støbe en kældertrappe. Støbemixen kan blive leveret til hjemmeadresse, og det er let at danne sig et overblik over hvor du finder den bedste pris på din støbemix. Du kan også let regne dig frem til, hvor meget støbemix du skal bruge til dit byggeprojekt, og hvis du har planer om et ret stort projekt, kan støbemixen sagtens leveres i ton. Udover det er det let at anvende, og det er også enkelt at blande op, siden det er et færdigblandet produkt.

Læs også

Hvordan du kan bygge din bolig bedre

Der findes mange slags byggeprojekter til boligen. Men hvilke nogle af dem passer lige til …