Hjem / Bolig / 3 tips til at skabe forandring i din stue

3 tips til at skabe forandring i din stue

Er det tid til forandring i hjemmet? Skab forandring og forny din stue med disse 5 nemme idéer. Alt kan tilpasses til egen stil, og det kræver ikke alverdens. Ikke andet end en smule kreativ sans og gåpåmod.

 

1.      Udskift gulvet i din stue

 

Hvis du vil skabe rigtig stor forandring i din stue, så læg et helt nyt gulv. Gulvet er altafgørende for rummets stil, stemning og lys. Går du fra et mørkt gulvtæppe til et lyst trægulv, vil du opleve, at din stue bliver et helt nyt rum. Har du brug for hjælp til gulvbelægning eller vil du bare gerne høre mere om det, så læs mere her.

 

2.      Gå amok med sofapuder

 

En ny sofa vil virkelig også gøre noget for rummet. Måske har du længe tænkt over at skifte din gamle, slidte sofa ud. Så er det nu, du skal gøre det. Køb en lækker sofa, som passer til din stue. Derefter kan du gå amok med sofapuder. Er du vild med farver, kan du virkelig slå dig løs her. Er du mere til det simple, kan du bare holde puderne i nogle enkle og afdæmpede farver. Det handler bare om at være kreativ. Tit handler det også om bare at tage ud i en masse forretninger og kigge. Det kan være svært at forestille sig oppe i hovedet, hvad du gerne vil have, hvis ikke du har set det i virkeligheden før. Tag ud og søg inspiration.

 

3.      Giv nyt liv med friske planter

 

Inden du har prøvet det, forstår du ikke hvor stor en forskel grønne planter og blomster gør for et rum. Det giver liv på en helt ny måde. Du kan gå efter lige præcis de blomster, du bedst kan lide. Match dem f.eks. i farverne til dine sofapuder.

 

Læs også

Derfor er fugning vigtigt for din bolig

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor fugning egentlig er vigtigt for din bolig? Så …