Hjem / Bolig / Slip af med algerne på taget

Slip af med algerne på taget

Når du går forbi et hus med nylagt tag, så fanger det sikkert dine øjne. Det står stærkt, rent og flot. Måske er der et lidt ældre tag ved siden af. Måske er det angrebet af alger. Du opdager det med det samme, hvordan det får et mærkeligt og nærmest sygt udseende. Det ligner, at taget har en sygdom, og algerne er et udslæt. Heldigvis skal taget ikke gennem et udmattende hospitalsforløb, før det kommer i stand og ser stærkt, rent og flot ud. Det gælder både taget, du ser på vejen, og dit eget. Du skal såmænd bare have en algerens, og det bedste bud på sådan en er fra Kragelund Tagrens.

Algerne forsvinder, uden du lider last

Du begynder måske allerede at tænke på, at du ikke gider have folk gående på taget? Det skal du ikke bekymre dig om, for det er sjældent nødvendigt. Det rigtige værktøj gør det muligt at gøre det fra jorden, så du ikke høre på folk, som går på taget. Det kan jo bringe en Fru Olsen fra ”Krummerne” frem i selv den mest tålmodige. Algerensen arbejder sammen med regn, og så klarer det sig selv.

Det tager tid at komme af med algerne

Du ved helt sikkert allerede, hvor udholdende alger er. De er svære at slippe af med, uanset om de er på taget eller i søen. Alger er enormt stærke, så den tålmodighed du har sparet ved ikke at have folk på taget, kommer du til at bruge. Det tager op til otte måneder, før du er helt algefri, men det er det værd. Dit tag kommer til at se langt flottere ud. Til gengæld hjælper det sikkert på tålmodigheden, at du vil se resultater relativt hurtigt. Det er ikke sådan, at alle algerne forsvinder efter en god nats søvn og en aftenbøn, men du vil hurtigt opdage, at dit tag stille og roligt ser mere raskt ud. Algerensen fjerner algerne stille og roligt, men du kan være sikker på, at det fjerner dem. Du vil se dit tag fra en helt ny vinkel, når det er algefrit.

Læs også

Kan en renovering øge boligens værdi?

Når man foretager en større renovering i hjemmet, er det ikke kun noget, der påvirker …