Hjem / Gode råd / Skal din have- eller landbrugsmaskine have service?

Skal din have- eller landbrugsmaskine have service?

Rust, løse skruer eller andet kan være dårligt nyt for din landbrugsmaskine. Derfor er det en god ide at være på forkant med eventuelle dårligdomme, når det kommer til din maskine. Et servicetjek er altid en god ting og kan også sikre effektivitet og kapacitet, så du ikke pludselig står og har fejl i mekanikken.

Er uheldet ude mens du er i marken?

Skulle du være uheldig at stå i marken eller være på vej til eller fra garagen, så er der heldigvis hjælp og hente. Mange steder har mulighed for at yde service på flere forskellige fleksible måder. Find nogle, der kan komme ud, lige hvor du er, og når du har brug for det. Der er nemlig ikke noget værre end mekanik, der ikke virker – og især ikke mens man er bedst i gang med sit arbejde. Nogle steder har de et specielt vagttelefonnummer, og det kan derfor være en god ide at have dette nummer kodet ind i sin telefon.

Derfor betaler det sig at servicere og reparere

Det er altid god økonomi at passe på det, man ejer – især når det har en høj værdi i sig selv. Landbrugsmaskiner er ofte dyre, så det kan betale sig at reparere og sørge for en lang levetid på sin maskine. Desuden er det generelt også bedre for miljøet ikke at skulle skifte sine maskiner ud med for stor frekvens. Det er smart at finde et sted, hvor du kan ringe og høre om det problem, du eventuelt står med, er noget, du selv kan afhjælpe. Hvis du er typen, der – som så mange andre mennesker i dag – har ret travlt og ikke rigtig har så meget tid til at snakke i telefon, kan det være smart at stille dine spørgsmål eller bestille en tid via mail. Klik her hvis du vil bestille service eller reparation til din landbrugsmaskine – eller hvis du blot vil vide mere.

Læs også

Hvordan foregår en nedbrydning i Nordjylland?

Der er hver dag mange, der beslutter sig for, at det er tid til, at …