Hjem / Forbrugertests / Skægtrimmer test
Skægtrimmer test

Skægtrimmer test

Skægget er igen blomstret op til, at være en kæmpe trend. Jo mere skæg, jo mere mand er nutidens motto, men et godt skæg kræver også en vis pleje for at fremstå smukt og mandligt. Vi har over de seneste par uger lavet en kæmpe skægtrimmer test, så vi kan guide dig på vej til, hvilken skægtrimmer du bør investerer i og, hvilke du bør holde langt væk fra skægget!

Herunder kan du se den skægtrimmer som har vundet vores test og den skægtrimmer som vi har kåret “bedst til prisen”. Vi kommer selvfølgelig også med en personlig præference så du kan se, hvad vi ville vælge under “Vores valg”.

Er du interesseret i at læse om hver enkel skægtrimmer, kan du gøre dette under indholdsfortegnelsen, hvor hver skægtrimmer bliver gennemgået.

Wella Contura HS 61Wella Contura HS 61 skægtrimmer

Wella Contura HS 61 blev dette års vinder af vores skægtrimmer test 2016. Wella Contura HS 61 er testens absolut bedste skægtrimmer og den overgår konkurrenterne med mange længder. Det skal dog også siges, at Wella Contura med sin normale pris på ca. 2.400 kr også er testens dyreste, hvorfor kravene til den også var noget højere.

Den formåede dog at leve op til alt, hvad vi udsatte den for. Den kan trimme skægget helt tæt, hvis det ønskes. Den kan lave fine små detaljer og så skærer den skægstubbene over, som var de lavet af smør. Ingen af os oplevede at den rev i skægget og vi har faktisk ikke noget negativt at sige om Wella Contura HS 61 hårtrimmeren.

Wella Contura HS 61 vinder årets skægtrimmer test 2016 med 5 ud af 5 mulige point.

Gå til det bedste tilbud her

Remington MB4030Remington MB4030 skægtrimmer

Remington er kendt for at lave gode kvalitets produkter og deres Remington MB4030 skægtrimmer er bestemt også i den højere ende. Den er lavet i en god kvalitet til en pris, hvor alle kan være med. Den har ingen problemer eller knap så heldige funktioner. Det eneste minus er, som det for mange billigere skægtrimmere er, at den mangler lidt power engang imellem og, at den godt kunne have trimmet lidt tættere og i en lidt mindre højde.

Samlet set scorer Remington MB4030 4,2/5 i vores test.

Gå til det bedste tilbud her

Remington MB6550 VacuumRemington MB6550 Vacuum skægtrimmer

Remington MB6550 Vacuum var en skægtrimmer som vi havde set frem til at teste. Du kender selv irritationen ved at trimme skægget for bare at se, hvordan skægstubbene flyver overalt! Hvis du ikke kender frustrationerne, så bare vent til du har fået en skægstub i øjet.

Remington MB6550 Vacuum kommer, som navnet også hentyder, med en indbygget støvsuger så den, i stedet for at smide skægstubbene til alle sider, samler dem ind.

Under testen viste det sig desværre, at det skabte nogle andre frustrationer i stedet. Med den indbyggede støvsuger er den nemlig noget svære at beherske og selve skægtrimmeren er blevet noget større og uhåndterlig.

Selve suge funktionen virker ok. Den kunne være bedre, men den er acceptabel. Maskinen skærer og trimmer skægget fint, men den har en stor fejl, nemlig at der ikke er tal på afstandjusteringen, men kun prikker. Det vil sige, at hvis du kommer til at trykke den ind ved et uheld, så skal du huske hvor mange prikker oppe den sad, i stedet for at huske et milimeter mål.

Det produkt vi havde set mest frem til, skabte desværre flere frustrationer end det løste. Ideen er dog meget god og skægtrimmeren trimmer rigtig godt. Dermed ender den med en score på 4 ud af 5 point.

Gå til det bedste tilbud her

Philips QT4015Philips QT4015 skægtrimmer

Philips QT4015 kom med i sidste øjeblik, da vi fandt en butik der gerne ville have den testet. Philips QT4015 har en af de hurtigste oplade funktioner vi har set og maskinen virker som en rigtig fornuftig maskine ved første øjekast. Philips QT4015 er også testens billigste skægtrimmer med en pris på under 400kr.

Det ændrer sig desværre, så snart du begynder at trimme dit skæg. Den kan sagtens trimme dit skæg uden at rive i hårene, men trimningen/barberingen er ikke særlig tæt.

Den dårlige trimning rækker desværre kun til 3,8/5 point.

Gå til det bedste tilbud her

Remington MB4110Remington MB4110 skægtrimmer

Remington MB4110 virkede umiddelbart til at være en fin skægtrimmer i en god kvalitet. Indtil den blev taget i brug vel at mærke. Den begyndte med det samme at rive i skægget, hvilket er en pinefuld affære. Når det så er sagt, så har den en lynhurtig oplader og, hvad der ville have været en fantastisk pris, hvis altså den også havde kunne skære frem for at rive.

Gå til det bedste tilbud her

BaByliss E845EBaByliss E845E skægtrimmer

Babyliss E845E var mildest talt en lidt kedelig oplevelse. Maskinen var ikke super behagelig at bruge. Den rev i skægstubbene, den trimmer ikke særlig tæt og på nettet går der flere historier om, at den meget hurtigt knækker “tænderne”, hvilket gør den både farlig og ubrugelig. Den bliver også testens dårligste skægtrimmer med en score på 1,8/5

Gå til det bedste tilbud her

Note – Artiklen er skrevet ud fra en personlig synsvinkel og kan delvist være baseret på offentligt tilgængelige brugeranmeldelser af produkterne. Altomhusoghave.dk tager intet ansvar ved fejlkøb i forbindelse med denne artikel. Vi tager ligeledes ikke ansvar for evt. fejl eller misforståelser i forbindelse med artiklen.

Babyliss Blue Edition E697PEBabyliss Blue Edition E697PE skægtrimmer

Babyliss Blue Edition E697PE klarede testen rigtig godt og ender testen med en score på 4,8/5 point. Denne maskine er en super solid maskine med mange kræfter. Den har nogle rigtig skarbe titaniumstænder der skærer skægstrubbene over som ingen ting og der medfølger et rigtig godt setup af ekstra tilbehør, så du kan trimme dit skæg nøjagtigt som du ønsker det.

Den eneste grund til, at Babyliss Blue Edition E697PE ikke får topkarakterer er, at Wella Contura HS 61 simpelthen bare er i en anden liga. Men med tanke på at Babyliss Blue Edition koster under det halve af Wella Contura HS 61, så er dette altså en VIRKELIG god skægtrimmer til en billig pris.

Gå til det bedste tilbud her

Babyliss E779EBabyliss E779E skægtrimmer

 

På tredje pladsen finder du endnu en Babyliss skægtrimmer, denne gang modellen: Babyliss E779E. Denne skægtrimmer klarede også vores skægtrimmer test i flyvende stil. Den havde ingen problemer med at trimme skægget og den skar fremfor at rive, hvilket er super vigtigt. Den kunne dog ikke give en lige så tæt trimning som første og anden pladsen, så på trods af at den er lidt billigere end de andre skægtrimmere hidtil, så må den nøjes med 4,3/5 point.

Gå til det bedste tilbud her


Vælg kvalitet når du skal købe ny skægtrimmer

Skægtrimmere findes der rigtig mange forskellige modeller af. Dog vil man næppe kunne komme  udenom, at det langt fra er alle de mange forskellige produkter på markedet, som er lige gode. Derfor er det også vigtigt, at du som forbruger altid sørger for at vælge med omhu, når du skal træffe en beslutning om hvilken et af de mange produkter på markedet, du beslutter dig for at vælge.

Der er flere forskellige ting, der gør, at der er forskel på markedets mange produkter. En ud af flere ting, der f.eks. kan adskille skægtrimmere fra hinanden er batteriet. En anden ting er materialerne, designet m.v.

Kort og godt vil det stærkt kunne anbefales at se dig godt for, når du skal have gjort dit køb, så du kan sikre dig, at du får fat på den helt rette variant.

Mærke

Der findes et utal af forskellige mærker indenfor skægtrimmere. Vi har i denne skægtrimmer test konkret valgt at finde produkter, som stammer fra en række af de mere velkendte producenter af netop dette produkt.

Læs også

Sådan udvælger du det bedste køleskab

Der er nogle ting i ens hjem, som man har mindre brug for end meget …