Hjem / Bolig / Sådan skal du indrette stuen

Sådan skal du indrette stuen

Stuen er et af de steder, hvor man tilbringer mest tid i hjemmet. Det er her, hvor man hygge med venner og familie, og det er her, hvor man slappe ordentligt af. Derfor er det således vigtigt, at man får indrettet stuen på en måde, som gør, at man bliver glad for at opholde sig i den. Her får du et par ideer til, hvad du kan bruge til at indrette din stue.

Trægulve

Gulvet er meget dominerende i ethvert rum, så derfor er det en meget god ide, at man vælger et gulv, som man er tilfreds med. Trægulve er altid et godt valg, da de passer til adskillige møbler og farver. Det kan eksempelvis være Moland trægulve, som du bør tage et kig på. Med et gulv som du er glad for, vil du altid blive glad for at træde ind i stuen.

Tapet

Endnu en meget dominerende ting i stuen er tapetet. Valget af tapet vil have en meget stor påvirkning på udseendet af stuen. Tapetets farve skal selvfølgelig passe til resten af farverne i stuen. Det vil nemlig meget nemt bemærkes, når man ikke har forsøgt at farvekoordinere rummet. Så gå på jagt efter noget tapet, som du er sikker på, vil passe til resten af elementerne i stuen.

Malerier og billeder

Malerier og billeder kan bestemt pynte stuen på fantastisk vis. Der findes forskellige malerier, som kan frembringe lige præcis den atmosfære, som du ønsker, at stuen skal have. Det kan være et farverigt og ekspressionistisk maleri, som vil give en livlig stemning i stuen. Du kan ligeledes hænge forskellige billeder op på stuens vægge. Familiebilleder kan hurtigt frembringe en utrolig positiv og hjemlig atmosfære i stuen, og det vil man bestemt ikke gå glip af. Så tag og gå på jagt efter bestemte malerier eller billeder, som kan pynte stuen på en god måde.

Læs også

Har du styr på A-kasser så du kan få styr på boligdrømmene?

Rigtig mange af os, ønsker os et skønnere, smukkere eller mere behageligt hjem. Det er …