Hjem / Bolig / Sådan får du flere farver ind i hjemmet
Photo by Vecislavas Popa on Pexels.com

Sådan får du flere farver ind i hjemmet

Det har længe været en trend at bo så minimalistisk som muligt. I Norden er vi glade for det enkelte og mange indretter deres hjem med få farver. Men alle regnbuens farver er nu begyndt at vinde indpas i indretningsverden. Herunder kan du læse, hvordan du nemt kan få lidt flere farver på hjemmets indretningspalette.

4 tips til et farverigt hjem

  1. Vælg gardiner med spræl.

En nem måde at få lidt ekstra liv og farve til et rum er ved at anskaffe sig nye gardiner. Du kan vælge at få gardiner i en frisk farve eller et specielt mønster, der med det samme giver stuen eller soveværelset et pift. Bor du i hovedstadsområdet, så kan du med fordel læse mere her om Gardinbussen København.

  1. En væg, der skiller sig ud.

Du kan også vælge at lægge flere kræfter i projektet og selv male væggene i en flot farve. Det kan være en stor forandring at malle alle væggene på én gang, så man kan jo starte med at vælge bare en enkelt. Det får denne væg og den valgte farve til at skille sig ud fra resten af rummet. du kan for eksempel vælge at male væggen, der hvor sofaen står, således der skabes et hyggeligt rum.

  1. Mal et gammelt møbel.

Hvis møblerne er begyndt at se en anelse kedelige ud, så er det måske en god idé at give dem en ny farve. Det kan for eksempel være en gammel kommode eller en stol, der ligner noget, der efterhånden har udtjent sin pligt. Mal gerne møblet i en farve, der kan bestå i mange år. Det kan være en dyb havblå eller flaskegrøn farve.

  1. Pynt og nips.

En hurtig og billig løsning er at gå ned i den lokale genbrug, hvor man kan finde masser af smukke krukker, vaser og puder i forskellige farver.

Læs også

Sådan skal du indrette stuen

Stuen er et af de steder, hvor man tilbringer mest tid i hjemmet. Det er …