Hjem / Bolig / Råd til renovering af badeværelse

Råd til renovering af badeværelse

Har du valgt at renovere dit badeværelse, så er der mange ting, som skal på plads, før du starter renoveringen. Selvom det er fristende bare at gå i gang, er der nogle spørgsmål, som du bør stille dig selv. Herunder vil vi derfor forsøge at guide dig på rette vej, så du er et skridt tættere på dit drømmebadeværelse.

Få den rigtige hjælp

Når badeværelset skal renoveres, er der faktisk også regler, som skal overholdes. Derfor er det for mange en stor hjælp at hyre en VVS’er, så man er sikker på, at alle love bliver overholdt. Derudover kan det også være overraskende komplekst at montere sanitet, og her tilbyder VVS-firmaer dig hjælp til installation af eksempelvis toilet, bruseniche, håndvask med videre. Derudover kan du også få professionel hjælp til større opgaver såsom afløb og gulvvarme i badeværelse. Med en VVS’er sikrer du dig også en holdbar løsning – Klik her for hjælp!

Læg et budget

Det er vigtigt, at du lægger et budget, inden du begynder arbejdet. På den måde sikrer du dig, at du ikke bruger flere penge end forventet. Hav også gerne råderum i budgettet, da man ofte alligevel ender med at bruge lidt flere penge ved byggeprojekter. Det er også en god idé at være klar over, hvordan pengene skal bruges, og om der er nogle ting, som skal prioriteres?

Hvor meget skal renoveres?

Du skal også tage stilling til hvor meget, der egentligt skal renoveres og hvor meget, der skal beholdes. Måske du er så heldig, at du blot kan nøjes med at skifte armaturet på håndvasken? Eller måske det er nok bare at male jeres badeværelsesmøbel? Hvor meget der skal beholdes, afhænger selvfølgelig også af jeres budget. Man kommer dog rigtig langt med maling, nye greb og nyt armatur. En god idé er at lave en liste, så du har styr på, hvad der skal renoveres!

Læs også

Sådan fungerer et besøg af en gardinbus

Gardinbusser er en innovativ og bekvem måde at handle gardiner på, der bringer shoppingoplevelsen direkte …