Hjem / Gode råd / Opgradér din solafskærmning

Opgradér din solafskærmning

Vi ved alle hvor træls det er, når solen blænder os om sommeren, mens vi sidder på terrassen. Dette er grunden til, at så mange af os har parasoller eller er flittige brugere af solbriller. Udover at kunne skygge for det blændende skær i øjnene, er parasoller og markiser også dejlige, da de giver mulighed for skygge på en ellers solfyldt dag. Afskærmningerne i sig selv er smarte, men kan opgraderes til at blive endnu smartere, ved at installere en motor til disse.

En markise som selv tilpasser sig sollys

Elsker du muligheden for afskærmning og skygge, når solen bryder frem, så bør du undersøge Somfy markisemotorer, som tager din solafskærmning til det næste niveau. Dette er altså en motoriseret styring af både markiser, pergolaer og andre typer af solafskærmning. På den måde har du mulighed for at fjerne afskærmningen, når solen ikke generer mere. Du kan koble sensorer på din markise, så sensoren selv opfanger, hvornår solen skinner, og der er brug for afskærmning. Dette er især smart, hvis du er faldet i søvn i terrassestolen, og din markise redder din ryg fra at blive ildrød, når du atter vågner.

En sensor der opfanger alle vejrforhold

Udover at der fås sensorer til at opfange sollys, kan du også installere sensorer, som registrerer andre vejrforhold. Her vil sensoren kunne opfange, hvis der kommer voldsomme vindstød, og så selv trække sig ind, så der ikke kommer skader på markisen. Ligeledes er det muligt at tilkøbe en sensor, som registrerer både frost og andre temperaturmålinger. Du har altså mulighed for at få en solafskærmning udstyret med selvtænkende sensorer, som gør alt de kan for at beskytte markisen. Ønsker du også selv at have en indflydelse på, hvornår markisen skal trækkes ind og ud, er dette også muligt. Du kan både få en styreboks og en app, som lader dig styre markisen som du vil.

Læs også

Få god hjælp til din flytning

At flytte er en uundgåelig del af livet for mange af os. Det kan dog …