Hjem / Gode råd / Nem og lækker mad til din havefest

Nem og lækker mad til din havefest

Sommeren er over os, og grillsæsonen nærmer sig med hastige skridt. Måske har duften af marinerede steaks og bagekartofler allerede floreret i dit nabolag. Aftenerne bliver lunere, og husejere bevæger sig ud i haverne for at nyde den danske sommer. Havefesterne blomstrer op med samme hastighed som den danske flora, og endnu en sommer med fantastiske oplevelser er i vente. Står du selv som vært for den næste havefest, vil du dog hurtigt opdage, at alt ikke er udelukkende fryd og gammen. Du vil gerne forkæle dine gæster så meget som overhovedet muligt, men det kræver en stor indsats i forhold til planlægning. Først og fremmest skal huset gøres klar til gæsterne. Måske skal der rykkes rundt på nogle møbler, lånes nogle ekstra stole af naboen, eller opsættes nogle ekstra borde. Derudover skal der handles drikkevarer og snacks. Er det en temafest, skal der også købes pynt og pyntes op. Du vil også gerne have, at dit hjem fremstår smukt og indbydende, til når gæsterne kommer, så der skal også gøres hovedrent. Og så er der selvfølgelig det vigtigste punkt: Maden! Maden er altafgørende, i forhold til om din havefest bliver en succes eller ej. Alle ovenstående punkter kan sidde lige i skabet, men hvis koteletterne er lige så seje at tygge i som en gummistøvle, eller råkosten er helt snasket, så er det dét, som gæsterne husker. Med alle de ting, der skal ordnes, kan det hurtigt blive en stressfaktor at holde en hyggelig og perfekt havefest.

Fordele ved at bestille mad ud af huset

For at du som vært kan slappe mest muligt af og nyde din egen havefest, kan det være en god idé at bestille mad ud af huset. På den måde skal du slet ikke bekymre dig om flæskestegen på grillen eller frikadellerne inde i køkkenet. Du slipper for at rende rundt som en gal blandt dine gæster, og kan istedet nyde deres selskab. Du kan selv vælge hvilken slags mad, der skal bringes ud til din fest. Maden bliver tilberedt af en restaurant du igen selv vælger. På den måde er du sikker på, at kvaliteten er i orden. Sådan får du altså lækker, velsmagende mad, uden at du skal røre en finger.

Hvordan bestiller jeg mad ud af huset?

At bestille mad ud af huset er nemt og enkelt. Dette kan nemlig gøres online. På lemenu.dk kan der bestilles alt fra spansk tapas til oksesteg. Og din placering i landet betyder ikke noget. Der kan nemlig bestilles mad til hele landet. Du vælger blot en restaurant, der ligger nogenlunde tæt på din bopæl, og bestiller maden igennem dem. Det behøver ikke nødvendigvis at være fra den lokale restaurant nede på hjørnet. Hvis du for eksempel bor i Kerteminde, kan du sagtens bestille fra en restaurant i Odense. Så længe du bare ikke bestiller fra en restaurant i den anden ende af landet. Mulighederne er mange, når det kommer til bestilling af mad ud af huset.

Læs også

Sådan øger du produktiviteten på dit værksted

En af de vigtigste ting at tænke over på et værksted, er produktivitet. Produktivitet er …