Hjem / Bolig / Når rørene stopper derhjemme, er det tid til besøg af en kloakmester

Når rørene stopper derhjemme, er det tid til besøg af en kloakmester

Alle og enhver i en husstand vil en dag opleve tilstoppede rør. Om det er toilettet, der flyder over, badevandet, der ikke vil i baderisten eller håndvasken, der spilder over kanterne. Alle er de tegn på kloakrør, der er blevet tilstoppede. Og det er ikke en nem opgave at rense rørene selv – derfor kalder sådan en opgave på en kloakmester.

Kompetent hjælp

Hos RB Kloak får du kompetente og erfarne kloakmestre ud på adressen. Med mange års erfaring som kloakmestre er du garanteret service i højsædet og hurtig og effektiv hjælp. Så uanset, hvor mange rør, der er tilstoppede eller hvor omfangsrigt problemet er, så er der hjælp at hente.

Kloakmestre løser et væld af opgaver, der relaterer sig til netop, tilstoppede rør og kloakker og arbejder både inde i huset og ude i kloakkerne på vejene. Så, hvis du ikke selv kan lokalisere problemet, så kan din kloakmester i bestemt.

Slip for rottesæson

Med hjælp fra en kloakmester ude på adressen kan du også få hjælp til at opsætte rottespær. Det hjælper dig og din bolig med at undgå rotter i kloakrørene og i sidste endnu i boligen. Det er én gæst, du helst ikke vil have besøg af. Og så er rotter ikke så svære at slippe for, med hjælp fra en kloakmester.

Du kan selv holde rørene frie

For at hjælpe på rørenes tilstand, kan du selv gøre noget. Vær opmærksom på, hvad du skyller ud og hælder i afløb. Det må nemlig ikke vær genstande, der kan risikere at sidde fast i rørene. Væsker, der kan klumpe eller stivne i rørene, hører heller ikke til i afløbet, men i højere grad i skraldespanden. Når du alligevel har en kloakmester ude på adressen kan du med fordel tilspørge dig råd og vejledning om, hvordan du undgår tilstoppede rør.

Læs også

Lad en elinstallatør eller elektriker hjælpe dig med din bolig

Når det kommer til at opretholde og forbedre din bolig, er det vigtigt at tage …