Hjem / Haven / Mangler din have hestekræfter?

Mangler din have hestekræfter?

Var der tale om et håndværkertilbud, da du købte dit hus? Så kender du sikkert fornemmelsen af at have slæbt og slidt i forbindelse med renoveringen af hus og have. Der er træer, der skal væltes, sten, der skal flyttes, og byggemateriale, der skal køres væk. Og hvis alt sker i foroverbøjet stilling med knofedt og viljestyrke, så føler du dig sikkert lidt slidt. Har du tænkt over, at en minigraver kunne være løsningen på dine kvaler? Kig på udvalget, og køb en minigraver hos primusdanmark.dk, der står klar til at guide dig.

Hestekræfter og ingen skader

Med en minigraver ved hånden undgår du mange af de tunge løft, din ryg og lænd ellers skulle stå for. Samtidig har du en fantastisk følgesvend, når renoveringsarbejdet skal klares. Skal du løfte ting? Med en påmonteret skovl klarer minigraveren let opgaven med at flytte tingene, og du slipper for at gøre arbejdet selv.

I haven er minigraveren et genialt redskab. Hvis du har købt et gammelt hus med have, er der sikkert mange træer og buske, der trænger til beskæring. Og hvis der skulle være en bambusbusk på matriklen, er det ret fedt at have det rigtige redskab ved hånden, så du ikke selv skal stå og døje med at grave rødderne fri, der er umulige at komme til livs. Og når konen beder dig om at slæbe alle havens krukker ind i garagen om vinteren? Ja, så snupper du da bare din minigraver og løser opgaven i et snuptag.

Læs også

Disse boligprojekter skal du springe ud i til foråret

Foråret er tiden, hvor vi kan begynde at være lidt mere udenfor. Det bliver lidt …