Hjem / Gode råd / Lav en simpel sommerfest billigt – men så den stadig bliver et hit

Lav en simpel sommerfest billigt – men så den stadig bliver et hit

Det at skulle planlægge en sommerfest kan godt være ret uoverskueligt, fordi man bliver for ambitiøs. Den holdes kun én gang om året, så derfor skal det selvfølgelig gå ordentligt til. Men bare det at være i selskab med sine kollegaer uden for arbejdstiden er rart i sig selv. Derfor kan du godt skrue ned for alle de vilde idéer og fokusere på at få de grundlæggende ting klaret. Se hvordan du får en god fest, uden det betyder, at det skal koste dyrt eller meget planlægning.

Idéer til den fede sommerfest

Man kan godt arrangere en fed fest, uden at du skal investere i liveband, fadølsanlæg, en kok til at lave mad, og alt muligt andet. Du får præsenteret nogle muligheder her:

 

  • Helt low-key picnic. Dette kan indebære, at medarbejderne hver især medbringer mad til arrangementet, som virksomheden så betaler for. Det kan skabe et personligt og hyggeligt arrangement, hvor alle medarbejderne byder ind med noget mad. Brug engangsservice, som bare kan smides direkte i en skraldepose bagefter. Så skal I ikke tænke på opvask.
  • Udklædningsfest eller et tema. Gør stemningen god med et bestemt tema. Måske skal medarbejderne klæde sig ud, som gør festen hylende morsom. Fuldfør det ved at servere mad og drikke og udsmyk med bordpynt, så temaet er helt gennemført.
  • Man kan arrangere masser af sjove lege og konkurrencer, hvor der er en spændende præmie til vinderholdet. Man bliver aldrig træt af at lege – slet ikke hvis der er noget på højkant. Dette er også en god idé i forhold til at få medarbejderne til at samarbejde bedre, som måske kan smitte af i hverdagen.
  • Arranger en fest, hvor medarbejderne betaler lave priser for drikkevarer, hvor overskuddet går til velgørenhed. Det vil medarbejderne sikkert gerne støtte op omkring, og det giver et godt brand for virksomheden ud af til.

Lav et festudvalg

Der er garanteret nogle medarbejdere, som er meget kreative og gerne vil gøre noget ekstra for det sociale miljø på arbejdspladsen. Derfor kan du med fordel lave et festudvalg med disse kreative hoveder. Så kan du altid bruge dem til at finde på sjove idéer til temaer, lege og andet. Desuden er det vigtigt at pleje det sociale i virksomheden, så måske kan festudvalget tage initiativ til flere arrangementer i løbet af året såsom fredagsvin, ølsmagning, minigolf eller lignende.

Læs også

Sådan øger du produktiviteten på dit værksted

En af de vigtigste ting at tænke over på et værksted, er produktivitet. Produktivitet er …