Hjem / Gode råd / Kom i gang med din nye restaurant

Kom i gang med din nye restaurant

Måske har du tilbragt søvnløse nætter med at tænke på, hvordan din ideelle restaurant ville være, fra den lækre mad og det venlige personale til morderen og den enestående atmosfære. Måske har du arbejdet i restaurantbranchen i årevis med at mestre de mange forretningsmæssige forviklinger. Uanset hvordan du kom hertil, er det nu tid til at tage denne drøm og gøre den til virkelighed og åbne en restaurant. Og til sidst kan du se frem til at skulle udsmykke din restaurant ved hjælp af restaurantinventar.dk.

Gode råd

Definer dit restaurantkoncept. Dit restaurantkoncept skal væves ind i alle aspekter af din forretning, fra selve maden til din stil med kundeservice. Dit koncept skal også afspejles i navnet på din restaurant, designet til din sikkerhed og din indretning.

Opret en forretningsplan for din restaurant. Din forretningsplan skal lægge grundlaget for dine operationer. Sørg for at medtage et resume, virksomhedsbeskrivelse, industrianalyse, geografisk analyse, målmarkedsanalyse, fødevaresikkerhedsplan, eksempelmenu, markedsføringsstrategi, ledelsesstrategi og økonomisk plan. Registrer din virksomhed. Du skal registrere din virksomhed hos IRS for at modtage dit arbejdsgiveridentifikationsnummer, som du har brug for for at indgive skat.

Få styr på papirerne

Undersøg finansieringsmuligheder til din restaurant. Vurder dine omkostninger til opstart af restaurant såvel som driftsomkostninger for at bestemme, hvordan du finansierer din restaurant. Der er en række muligheder at overveje, fra at påtage sig en investor til at ansøge om et lån til et lille firma. Sørg for at beregne dit break-even point og oprette en økonomisk analyse også for at få en bedre forståelse af din forudsigelige pengestrøm. Få licenser og tilladelser, der er nødvendige for at åbne en restaurant. Bortset fra de standardforretningslicenser og tilladelser, der er nødvendige for at åbne butik, er der andre licenser, du skal få, hvis du driver en restaurant. Sørg for at undersøge reglerne for fødevaresikkerhed og oprette en liste over standarder, du skal overholde.

Læs også

Hvordan foregår en nedbrydning i Nordjylland?

Der er hver dag mange, der beslutter sig for, at det er tid til, at …