Hjem / Gode råd / Ideer til aktive ferier med børnene

Ideer til aktive ferier med børnene

En badeferie på stranden, med fødderne i det varme sand og en kold drink i hånden kan være utroligt afslappende, med ældre børn. Med yngre børn er det ikke helt sådan en afslappende badeferie forløber sig. Små børn skal underholdes, og de har ikke tålmodighed til at ligge på stranden i flere timer eller slentre op og ned ad de samme små gader. Heldigvis er der mange andre alternativer til hvordan man kan holde ferie. Den måske bedste løsning er at undersøge muligheden for en aktiv ferie, da dette kan holde børnene, beskæftiget og underholdt.

Hop på cyklen og tag på cykelferie

I Danmark er der massere muligheder for at udforske landet fra cykelryg. Blandt andet kan man cykle langs den smukke Bornholmske kyst, hele vejen rundt om Bornholm. Her kan man holde pit-stops og have overnatninger i de hyggelige og autentiske små byer langs vandet. Hvor man kan komme ind på glaspusterier, samt spise friskfanget fisk på restauranter, som er gået i arv i flere genrationer. Der er også flere steder på Bornholm hvor det er muligt at leje cykler, men det kan være en god ide at se efter en cykelhjelm online, for at sikre hjelmen sidder præcis som den skal for at beskytte hele familiens hoveder optimalt, i tilfælde af uheld.

En skiferie for alle aldersgrupper

En anden ide til en anden årstid, kunne være at tage på skiferie i Sverige. Her finder man pister i alle sværhedsgrader, til begynderen og den rutineret skiløber. Derudover er stederne ofte utroligt børnevenlige, og børnene kan når i ankommer blive meldt ind i en skiskole. Her har de mulighed for at danne nye venskaber, mens de hygger sig med stå på ski. Og efter en lang dag på skiene er der intet bedre end at komme hjem til de små hytter, og rigtigt familiehygge med varm kakao og brætspil.

Læs også

Tænk trappen ind i dine husdrømme

Har du fået eget hjem på hjernen? Går du med et klart billede af, hvordan …