Hjem / Bolig / Hvordan køber jeg en bolig i Sydfrankrig?

Hvordan køber jeg en bolig i Sydfrankrig?

Der er mange gode grund til at købe en bolig i Sydfrankrig. Om det er de lange sandstrande, de flotte bjerge, den spændende historie og kultur eller noget helt fjerde, der trækker din interesse mod Sydfrankrig, er du bestemt ikke den eneste. Det er nemlig blevet mere og mere almindeligt for danskere at erhverve sig en bolig i det sydfranske.

Der er dog en række ting, du skal være opmærksom på, hvis du har et ønske om at realisere dine drømme om en bolig i det sydfranske. At købe en bolig i Frankrig er nemlig langt fra det samme som i Danmark. I de følgende to afsnit af denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du kan få den nødvendige rådgivning i forhold til at komme i mål med dit boligkøb i Sydfrankrig.

Alliér dig med nogle der kender det sydfranske boligmarked

Hvis du ikke har det store kendskab til de forskellige, sydfranske provinser kan det være svært at vide, hvordan du finder den helt rigtige bolig. Der er nemlig stor forskel på de forskellige provinser – både i forhold til pris og miljø. Det kan derfor anbefales, at du allierer dig med nogle, der har forstand på markedet i Sydfrankrig. Det kunne eksempelvis være ETACS, der har meget erfaring med ejendomme i Sydfrankrig.

Hvordan foregår boligkøb i Sydfrankrig?

Hvis du benytter dig af ETACS’ tilbud om rådgivning og hjælp til boligkøb i Sydfrankrig, starter processen med en indledende dialog om, hvad dine ønsker og behov er. Dette kan være i forhold til boligtype, område, økonomi, størrelse med mere. Dernæst vil ETACS undersøge markedet for boliger, der matcher de ønsker og behov, som du har fremført til den indledende dialog. Dette gøres gennem et samarbejde med nogle af de største ejendomsmæglerkæder i området. Derefter kan du så vælge mellem de forskellige muligheder.

Læs også

Tre tips til dig, der drømmer om at bygge dit eget hus

Nogle gange er det helt okay at drømme stort. Livet ville trods alt være ret …