Hjem / Bolig / Hvad skal du have til din ungdomsbolig?

Hvad skal du have til din ungdomsbolig?

Der er altid nye trends, som dukker op – hist og her. Vi mennesker er kreative væsener, der hele tiden går på opdagelse og finder på nye ting i forhold til mode og teknologi. Det ses igennem hele historien, hvordan vi hele tiden udvikler os og laver ændringer til tidligere opdagelser. Vores syn på modetendenser skifter hele tiden, og engang imellem tager vi skridtet tilbage i tiden og går på genopdagelse, men her er nogle fede, men praktiske ting som du kan købe til din kommende lejlighed eller bolig.

 

Tøjstativ i vandrør

 

Det er blevet meget populært i nyere tid, og kan findes i utallige studieboliger, men det er også en god grund til. Tøjstativet i vandrør, giver din bolig et moderne look, hvor man kan fremvise sit klædeskab uden det virker rodet. Samtidig er der mere plads til at hænge sit tøj op end hvis man købte et skab, hvor der også er mulighed for at stille sit fodtøj under, og derfor en god udnyttelse af det hvad der ellers plejer at være en mangelvare i en studiebolig – nemlig pladsen. Du kan finde glimrende tøjstativer inde hos raw58.dk,

 

Den specielle lampe – ”Hose pendel”

 

Hvis man ønsker at skille sig lidt ud, og give sit hjem et helt særligt look, er det bestemt noget du bør investere i. Hose Pendel lampen er noget helt særligt på måden, den er lavet med hvad der ligner gammelt reb, og med baldakin giver det møblet et retro look, hvilket er med til at bryde rummet og skille sig ud. Lampen er lidt dyrere end de fleste, og der er mange varianter af den med muligheden for at gøre det helt til din egen.

 

Knager til dit overtøj

 

Det var som sagt også praktiske eksempler inkluderet, og man må sige, at knagerne til ens overtøj er et ”must” for ens nye bolig. Det er både i forhold til dig selv, men også for de mange gæster, der kommer og besøger din lækre studiebolig. De skal selvfølgelig have muligheden for at kunne hænge sit overtøj op, i stedet for at lægge det på din seng eller hænge på stolen. Det behøver ikke være en kedelig generisk knagerække. Der er varianter af materialet til knagerne, hvor der er brugt vandrør til at gøre det lidt specielt uden for at være alt for frembrydende.

Disse 3 eksempler på møbler til din kommende bolig, vil både være praktisk og med til at give det et lille pift. Og hvis du skulle være interesseret i en til flere af disse eksempler, kan du besøge raw58. De har virkelig forstået at lave produkter til de unge studerende med et udvalg af produkter, der udstråler ungdom og kreativitet. De er praktiske uden at være for kedelige, i deres valg om at lave mange af produkterne i vandrør, som ellers er lidt atypisk. Men i nutidens Danmark, er det efterhånden en del af ungdomsboligen, hvor der med stor sandsynlighed er mulighed for at finde et tøjstativ i vandrør hængende fremme.

Læs også

Forny din stue

Er indretningen i din stue grå og kedelig? Kan du ikke komme rodet til livs? …