Hjem / Haven / Haveservice for dig

Haveservice for dig

Har du rigeligt at lave og er din tid knap grundet hverdagens tætte program eller er kræfter bare ikke, hvad de har været? Kontakt jrkservice.dk til at anlægge din have efter dine ønsker. Imens de passer din have, kan du roligt læne dig tilbage og slappe fuldstændig af. De laver kvalitetsarbejde med passion, viden og års erfaring med havearbejde.

Lad dem klarer haven, så du kan nyde en pæn og sæsonklar have – de tilbyder al slags havearbejde, vedligeholdelse, omlægning og anlægsprojekter – for både for- og baghave. Forhaven er med til at gøre dit hus ekstra indbydende, da det er dét ved huset du ser først. Hvis din forhave derfor er sæsonklar året rundt, hjælper det dit hus til at syne flot og moderniseret.

Som anlægsgartner er der både store opgaver, og små opgaver. Der er eksempelvis grønne opgaver med græs, planter og træer, men der er også grå opgaver med sten og fliser. De kan altså hjælpe dig med rådgivning, design, anlægsplaner, belægning beplantning, etablering af græsplæner, og så videre – se mulighederne her.

Deres anlægspartnere har blik for design og at udforme planer for dit udeareal – alt efter dine ønsker og behov – de spørger og lytter! De sætter stor vægt på at bruge tid til at lytte til dig, så der bliver skabt en løsning, der passer til dit behov, og din livssituation. Du skal derfor gøre dig nogle tanker omkring, hvordan du vil have din have. Skal din have leges og spilles bold i eller et roligt frirum? Skal der være planter? Du har måske allerede en klar idé af, hvordan din have skal se ud? Fortæl herefter dine ønsker, og du vil få et seriøst og uforpligtende tilbud på din opgave. Hvis du er på bar bund i, er de fyldt med ideer, og I vil sammen kunne komme frem til den bedste løsning.

Læs også

Gaveideer til hende, der har grønne fingre

Det kan godt sommetider være svært, når man skal ud og købe gave til nogen, …