Hjem / Bolig / Få lækkert, nyt gulv i hjemmet

Få lækkert, nyt gulv i hjemmet

Vil du gerne have et gulv, der er praktisk og let at vedligeholde? Med et klinkegulv får du begge dele. Gulvet er flot og kan fungere i stort set alle rum, uanset om det er en minimalistisk, stilren stue, du gerne vil have, eller om du hellere blot vil have klinker på badeværelserne og i bryggerset. Man kan sagtens have trægulve i dele af huset og klinker i andre, uden det bliver rodet at se på.

Der findes mange klinker i forskellige materialer og størrelser, og det er værd at overveje, hvilke ting, der er vigtige, før man giver sig til at lede efter de helt perfekte klinker, for ellers kan det virke som et helt uoverkommeligt projekt at få sig sporet ind på lige nøjagtig dem, der skal ligge på dit gulv de næste mange år. Her kan du skabe dig et bredt overblik over gulvfliser.

Gør entréen helt perfekt

Noget af det første, gæster ser, når de træder ind i dit hjem, er din entré. Uden det nødvendigvis behøver at være et større samtaleemne, er det alligevel noget, der giver en form for førstehåndsindtryk, så hvis du har en entré med nogle lidt specielle fliser eller hvis det blot er tydeligt, at der er blevet lagt tid og kræfter i arbejdet med at finde de helt perfekte fliser, så er det med garanti noget, der vil blive lagt mærke til.

Der findes et hav af gulvfliser til entré. Måske du synes, et skifergulv virkelig er noget af det mest perfekte, eller også er det hellere en lys sandsten, du gerne vil have. Det kommer helt an på, hvad der er at finde i resten af huset, ligesom det gerne skal spille sammen med de møbler, du har planer om at have i entréen, uanset om det er et skab eller skoreolen, der står derude.

Læs også

Sådan fungerer et besøg af en gardinbus

Gardinbusser er en innovativ og bekvem måde at handle gardiner på, der bringer shoppingoplevelsen direkte …