Hjem / Bolig / Er du i tvivl om, hvilket gulv du skal vælge? Læs med her.

Er du i tvivl om, hvilket gulv du skal vælge? Læs med her.

Der findes mange forskellige typer af gulve, og det kan være svært at vælge. Står du og gerne vil have noget anderledes, men samtidig noget du ved, der kan holde i lang tid – så læs med her hvor vi giver dig et par bud på, hvad der er af muligheder ude på markedet.

Smart og anderledes

Et gulv der kan være rigtig fedt, er epoxy. Epoxy gulve er ofte brugt i forbindelse med industrielt brug enten i gymnastikhaller, værksteder og andre steder, hvor der er brug for et slidstærkt gulv. Det kan være svært at forestille sig et epoxy gulv i et almindeligt hjem, som skal bruges af familier, men det kan være rigtig smart, hvis man får det lagt ordentligt. Det er et slidstærkt gulv, som kan holde til det meste. Du skal blot være opmærksom på, hvordan det bliver lagt, da der er nogle former for epoxy gulve, der indeholder nogle giftstoffer, der ikke må komme indenfor. Hvis du bor i Randers, Århus eller omegn og gerne vil have et tilbud på epoxy, kan du kontakte Randers Gulvservice.

Smukt og klassisk

Det er en af de mere klassiske gulve, men det er meget populært i de danske hjem, og her taler vi om sildebensgulvet. Sildebensgulvet er rigtig flot og klæder den nordiske stil. Det er et gulv, der passer til næsten alt, og det giver et rigtig fint look i dit hjem. Det kan være en smule sart, da det er et trægulv, men dette kommer også meget an på, hvilken træsort du vælger at bruge. Disse to gulvtyper er meget forskellige, men værd at tage et kig på. Hvis du har fantasien til at style et epoxy gulv, så skulle du tage og kaste dig ud i det, ellers er sildebensgulvet også en fantastisk mulighed.

Læs også

Indret din hjemmearbejdsplads med stil

Der bliver flere og flere, der arbejder hjemmefra. Det kan være en stor fordel i …