Hjem / Bolig / En VVS-ekspert sparer nybyggere for unødvendige udgifter

En VVS-ekspert sparer nybyggere for unødvendige udgifter

Har du planer om at designe eller bygge dit eget hus fra bunden? Så er du ikke den eneste. Faktisk er der en stigende interesse for nybyggeri. Ifølge Danmarks Statistik er det jyderne, som er mest vilde med at bygge nye parcelhuse.

 

En god investering

Med opførelsen af et nyt parcelhus følger VVS-installationer i en lind strøm. For at undgå graverende fejl, så er det tilrådeligt at rådføre sig med en ekspert for at sikre, at arbejdet er udført korrekt. Det kan bestemt betale sig at få arbejdet professionelt udført af en uddannet fagmand, så man ikke kommer til at ærgre sig over sprungne rør eller lækager.

 

Et VVS-firma, såsom Lorentzen & Klok VVS service, vil kunne installere og montere de elementer til vand, varme og sanitet, som er nødvendige. I sidste ende kan det altså betale sig at få vvs-eksperter til at gennemgå og eventuelt montere dele, da en ordentlig installation fra starten er grundlaget for en velfungerende bolig.

 

Nybyggeri som tendens

Ifølge Danmarks Statistik blev der opført flest nye parcelhuse i Aarhus Kommune og i Horsens Kommune. En af grundene til byggeboomet kan forklares ved, at der simpelthen er plads til at bygge nye huse, i modsætning til København-området, hvor det kniber med ledige kvadratmetre.

 

Derudover kan TV2’s populære livsstilsprogram ”Nybyggerne måske også tilskrives en del af æren for danskernes stigende byggetrang. Programmet, som har kørt over flere sæsoner, har et konkurrenceelement, hvor vinderparret får deres indrettede og designede hus som præmie.

 

Drømmen om eget hus

Mange, som vælger at bygge eget hus, er tilflyttere til området. For børnefamilier kan et nybyggeri være en attraktiv drøm, som kan være mere indbydende end erhvervelsen af et eksisterende hus. Andre nybyggere kommer fra lejligheder i byen og ønsker flere kvadratmeter og frihed.

 

En af årsagerne til den fornyede interesse for nybyggeri er, at der er kommet mere gang i boligsalget. Derudover er huspriserne steget i alle kommunerne i top 10, som betegner den liste, hvor der har været flest nye byggeprojekter. En anden væsentlig faktor er, at folk har flere penge mellem hænderne.

Danskerne har altså flere penge i husholdningen, og dermed er byggeprojekter også blevet mere realistiske.

Læs også

Få hjemmet gjort klar til julen

Er du allerede nu begyndt at overveje, hvad du i år skal ud at investere …