Hjem / Haven / Det kan en anlægsgartner hjælpe dig med

Det kan en anlægsgartner hjælpe dig med

Står du og skal have haven sat i stand? Går du med nogle drømme til haven, som du måske ikke lige ved, hvordan du får gjort til virkelighed? Så er det en anlægsgartner, du har brug for. En anlægsgartner kan nemlig hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din have og også foretage arbejdet, som det kræver at nå hen til drømmehaven. Her har vi samlet nogle projekter, som en anlægsgartner blandt andet kan hjælpe dig med.

 

Plante hæk og anlægge græsplæne

Hvis du lige har fået bygget drømmehuset og har et helt tomt lærred at bygge en have på – eller hvis du bare har jævnet hele haven med jorden for at kunne starte forfra – så kan en anlægsgartner hjælpe dig med de helt basale ting som anlægning af græsplæne og plantning af hæk. Det er fundamentet for haven. Det er her, du bygger grundstenene, som du så senere kan udvide med blandt andet blomsterbede, køkkenhave, springvand og hvad du ellers lige kunne tænke dig. En anlægsgartner kender dine muligheder og kan rådgive dig præcist efter dem, så du får et resultat, du bliver glad for.

 

Terrasse

Mangler du en plads til dig og resten af familien ude i haven – uden at I behøver at sidde på græsset, så kan en anlægsgartner hjælpe dig med at få en fin terrasse, som I kan nyde sommerdagene på.

 

Havebede og prydhaver

Synes du at din have er lidt kedelig at kigge på? Så er det måske på tide at få lidt flere farver ind i haveindretningen. En anlægsgartner kan hjælpe med både rådgivning og beplantning af smukke havebede og prydbede, så du får en smuk have fuld af blomster, der giver dig energi og overskud i hverdagen.

 

Haveservice

Er haven groet dig over hovedet? Så er haveservice en rigtig god idé. Haveservice hjælper dig nemlig med at få styr på haven igen og indebærer blandt andet hækklipning, græsslåning, beskæring og meget mere, så du endnu engang kan få en have, du er glad for og som du rent faktisk kan bruge. Du kan desuden også lave en aftale om løbende haveservice, så din have altid får den kærlighed den har brug for.

Læs også

Disse haveprodukter vil gøre den travle haveejer nytte

Der er mange måder at holde en pæn have på, og det kommer meget an …