Hjem / Forbrugertests / Den mest omfattende strygejern test 2016
strygejerns test

Den mest omfattende strygejern test 2016

Jeg har været så heldig, at få udlånt fem af de mest populære strygejern, så de seneste to ugers tid har jeg lavet en grundig og omfattende strygejern test. Vinderen slog benene væk under konkurrenterne og et af strygejernene var så dårligt, at det ikke bør bruges på tøj!

Jeg har lavet en lille indholdsfortegnelse herunder, som du kan bruge til at navigere til de anmeldte produkter. Du kan også bare fortsætte ned på siden, hvis du ønsker at læse hele strygejern testen.

Disse strygejern er blevet testet:

Tefal FV5335EOTefal FV5335EO

Tefal FV5335EO blev den store vinder af min strygejern test med hele 10 ud af 10 mulige point. Alt kulminerede simpelthen i dette Tefal strygejern. Strygejernet blev hurtigt varmt, damp funktionen er fantastisk, strygejernet havde en god lang ledning og så koster den under 500 kr! Den kan nå inde i alle hjørner og folder og stryger tøjet perfekt. Jeg har intet negativt at sige om Tefal FV5335EO.

Det bør også nævnes, at Tefal 5335EO blev testvinder i Tænk’s test i oktober 2013.

Tefal FV5335EO kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Philips Gc6625/30Philips Gc6625-30

Philips Gc6625/30 blev testens anden bedste strygejern. Philips Gc6625/30 gør op med et problem, som vi alle har irriteret os over gang på gang… Philips Gc6625/30 er et strygejern, der klarer jobbet rigtig godt.

Min oplevelse af Philips Gc6625/30 er rigtig god. Den opnåede en god varme og det var virkelig rart at stryge med. Ledningen kom ikke i vejen på noget tidspunkt og var meget medgørlig. Philips har lavet et rigtig godt strygejern, som jeg godt tør anbefale.

Philips Gc6625/30 kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Tefal Ultimate Anti Calc 50Tefal ULTIMATE ANTI-CALC

Tefal Ultimate Anti Calc 50 er et super lækkert strygejern, som vil dække de fleste behov. Strygejernet bliver hurtigt varmt og holder også godt på varmen. Der er et stort påfyldningshul og grebet er meget behageligt. Den har lidt svært ved de mindste detaljer og er lidt tung af manøvrere, men udover dette er det et super lækkert strygejern.

Tefal Ultimate Anti Calc 50 kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Braun Texstyle 3 TS 340Braun TS 340

Braun Texstyle 3 TS 340 er et ok strygejern der vil klare de fleste opgaver. Den stryger både store overflader og mindre detaljer i en ok grad. Desværre er den ikke lige så god som dens konkurrenter til nogle af delene. Damp funktionen er ok, men kunne være kraftigere og mere præcis.

Alt i alt er Braun Texstyle 3 TS 340 dog et udemærket strygejern, der findes bare bedre alternativer, hvis du spørger mig.

Braun Texstyle 3 TS 340 kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Philips GC4912philips-perfectcare-azur-steam-iron-gc491230_282194

Philips GC4912 var testens absolut dårligste strygejern. Problemerne hobede sig op startende med, at det tager en EVIGHED før strygejernet bliver lunt. Selv efter 25 min er strygejernet ikke varmt nok. Det er så varmt at du ikke bør røre ved det, men slet ikke varmt nok til at stryge tøjet. Damp funktionen fungerer ikke ordentligt. Det kommer ud diverse mærkelige steder og oftest er det nærmere vand i stedet for damp. Mit tøj blev mere vådt end strøget.

Jeg tænkte til først, at det måtte være et “mandags tilfælde”, så jeg Google lidt på dette strygejern, hvor jeg kan se hundredevis af brugere, der klager over det samme som jeg oplever.

Jeg har et super godt Philips strygejern der har kostet under det halve af dette, men med denne model er Philips gået galt i byen.

Philips GC4912 kan i dag købes billigst ved Wupti.com

Note – Artiklen er skrevet ud fra en personlig synsvinkel og delvis baseret på offentligt tilgængelige brugeranmeldelser af produkterne. Altomhusoghave.dk tager intet ansvar ved fejlkøb i forbindelse med denne artikel. Vi tager ligeledes ikke ansvar for evt. fejl eller misforståelser i forbindelse med artiklen.

Læs også

Skægtrimmer test

Skægtrimmer test

Skægget er igen blomstret op til, at være en kæmpe trend. Jo mere skæg, jo …