Hjem / Gode råd / 4 sjove gadgets til havefolket der kan gives som gave

4 sjove gadgets til havefolket der kan gives som gave

Står du og skal til havefest, men mangler en gave til værten? Gadgets findes i alle prisklasser og er noget, alle kan bruge og er derfor ideelt som gave. Gadgets er produkter med et fornuftigt formål, men kan have et sjovt twist. De kan derfor være med til at gøre hverdagen både lettere og sjovere på samme tid. Hvis du er på bar bund over de mange tusinder af forskellige gadgets, vil der her komme nogle bud på, hvilke sjove gadgets der kunne være interessante som gave til personer med en have.

Hold styr på kødets temperatur med mobilen i hånden

Det kan være, du er inviteret til et grillarrangement, og værten er vild med sjove gadgets. Så vil personen formentlig være interesseret i et Bluetooth termometer. Sådan et termometer gør det muligt, at man altid kan se temperaturen på kødet ved hjælp af en app på sin smartphone. Man kan også stille en alarm alt efter, hvilken kernetemperatur man ønsker kødet skal have. Det gør det derfor muligt for værten at hygge sig og slappe af med sine gæster, men samtidig tilberede kød der er tempereret helt perfekt.

Opbevar drikkevarer i en kølebrønd

En kølebrønd kan være ideelt for værten, som har en have og kan lide at feste. Idéen med en kølebrønd er, at den skal køle drikkevarerne ved hjælp af jordens temperatur. Alt man skal gøre er at grave et hul og derefter sætte kølebrønden ned med drikkevarer. Kølebrønde kan variere i størrelse, og nogle kan både opbevare dåser og flasker.

Fordelen ved en kølebrønd er, at den er billig i forhold til et køleskab, og så er den altid lige ved hånden til en havefest, når den først er gravet ned.

Spikeball spil – det nye aktivitetsspil

Er værten en sporty type, vil personen finde spikeball spillet utrolig sjovt. Du har måske set de professionelle fodbold- og håndboldmålmænd blive trænet med spikeball før. Spillet går i sin enkelthed ud på at have hurtige reaktionsevner og en god boldforståelse. Spillet fungerer lidt ligesom volleyball, men med en mini trampolin frem for et net. Man spiller dermed 2 mod 2 og er ideelt for de, som elsker en god konkurrence i baghaven.

Spillet er samtidig ret fleksibelt, og det er derfor muligt at pakke ned og tage med på stranden eller med i sommerhuset.

The cornhole game

Et andet spil, der kræver lidt mindre fysisk aktivitet, er ’the cornhole game’. Her går spillet ud på, at man skiftevis skal kaste sandposer i hinandens mål. I dette spil kan man være flere på samme hold og er derfor mere fleksibelt i henhold til antallet af deltagere i spillet. Spillets enkelthed gør det samtidig muligt for alle aldre at deltage og vil derfor være ideel for alle former for familiefester og andre sociale arrangementer i haven.

Som sagt findes der tusindvis af forskellige gadgets, og der kan derfor være noget til alle. Hvis du ønsker yderligere inspiration til en gave, kan du klikke her.

Læs også

Få din kloak tjekket af en kloakmester

Der er rigtig mange, der i dag mener, at de kan klare alt på egen …